Min babe växer han med♥

Ca 2 och en halv timmar kvar i svensk tid tills min älskling blir stor. Eller ska man vara exakt så är det ju klockan 00.56 inatt som han blir 18. Och till er som inte fattar vem jag pratar om så är det ju såklart Justin. Det ska bli så kul och se vad alla skriver om honom imorgon på twitter, bloggar och facebook. Han ska vara med i Ellen DeGeneres på sin födelsedag och det är ju alltid så kul när han är med där så imorgon kommer det säkert bli 10x roligare hah.

Jaja idag har varit värsta deppdagen varför vet jag inte men det har varit som att jag har varit påväg att börja gråta hela tiden. Jag kännde mej jätte sårbar och såfort jag blev ensam hemma så bröt jag bara ihop för ingenting. Plus att jag hade ont i huvudet och lite feber så jag var jätte trött. Men nu är jag glad så det är ju bra.
Collage jag gjorde just, och jag gud vad han har vuxit vara sen 2009. Jaja Justin blir vuxen imorgon. Älskar han ändå puss babe, ska spamma han lite på twitter nu

KulKulKul Läs om ni orkar..

Händer ingeeeeeeeet. Skönt vi slutade 12.30 så just nu ser jag bara på Ellen DeGeneres show och gör ingenting. Jag är lite sur också för det var någon som tog mina två mascaror idag på idrotten när vi åkte skidor. De låg i väskan och jag tänkte att jag behövde låsa in den för att jag inte hade någon dator i den. Men då var det någon dum idiot som tog min mascara.. vem vill ha någon annans mascara det är ju disgusting. Jaja vissa föddes tydligen utan hjärna. Så ja det var ju två mascaror också. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mej till. För de två var ju mitt liv typ.
Får gå osminkad kuuuuuuuul:D:D Och en utav dem var gammal och den andvände jag bara som borste men den var bäst och jag älskade den as mycke för det var kvar liiite mascara på den men inte mycket och det går ju inte att köpa en ny heller för då är det ju mascara på och det är inte samma sak om jag sköljer ur den helt och hållet.. ÅHHHHHH jag blir så suuur. Vill typ bara gråta vet det låter löjligt men allvarligt jag älskade den värkligen..Hoppas jag bara har glömt att leta någonstans så att jag hittar den men det tror jag inte.
Bild från Sundsvall jag är längst till höger. Bild tagen från Evelina.

TISDAG

Man blir liksom bara jätte glad av att ha varit ute och sprungit. Jag blir super glad när jag är ute och springer. Så istället för att gå på "springning" med laget så var jag och Johanna ute och sprang. Vi hade jätte kul och hann prata om ALLT mellan himmel och jord. Vi båda tycker att man blir så stressad av att springa med massa folk, för när man springer själv/med en kompis kan man hålla sitt eget tempo.
Sen efter att vi hade sprungit en halv timme stannade vi och satt oss och pratade i en snöhög i 35 minuter.. hehe. Gissa om det såg ut som om jag hade kissat på mej med gråa mjukisbyxor sen..Haha.
Nu gör jag ingenting, har sett på Top Model Sverige och jag blir bara sur, för de som är bäst åker ju ut. Aja det är inget jag kan styra över.
Bara för att jag och Justin gillar samma poser.
Btw. Det är två dagar kvar till min babe fyllar 18! <3

Vi är bahh 12 år juee!

Jag och Sam är så suveräääääännaahhhhh ;*** Vi har haft hååål och det var fett med skönt för då slipper man alla bajs lektioner;** Vi har lixxxxom gått tillbaka till våra yngre dagar. Dvs. p12 dagarna;** pusspuss här får ni en bild på mej. och jag glömde säga att jag solade lite igår, och färgade håret rött fett nöööjd;**

Jag får en festis av Sam om jag la ut den här bilden satt.. here it is!;**

Intersport cup

Heej underbaraste! Jag är galet trött efter helgen. Men som tur var så VANN vi ju hela cuppen. Stolta kjl! Men det var vi värda för vi var faktiskt jätte duktiga. Vi vann första matchen med 6-1 andra matchen med 6-1 sen spelade vi 1-1 men då spelade vi sådär. Sen vann vi med 1-0 och då stod jag i mål-.- men vi vann iaf. Sen var det final och då vann vi på straffar efter 1-1 på fulltid.
Bussresan hem var nog det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Så otroligt roligt. Hanna och Ayan är den bästa kombinationen ever haha. Lika galna båda två.
Ni har säkert sätt syster Khadidja så youtube. Men Hanna är såååå mycket bättre på att imitera henne än hon själv. hahahaha det var så roligt att Ayan började gråta av garv fatta hur kul det var då.
Kan ju inte säga att jag var jätte taggad på det där i lördags..
Sen har vi det här med ayans skratt..

KOLLA KOLLA KOLLA 7.28:D

7.28:D

Fredag

Jag har endå en OKEJ blogg statestik och det är jag jätte glad för TACK, jag menar med tanke på hur lite jag har bloggat! menmen just nu har jag inget att blogga om.. Idag har jag varit på coop yiihooo:D haha det är vad som händer. Men ska ju till sundsvall imorgon bitti jätte tidigt. Men det ska bli galet roligt. Ska nog gå upp och packa lite, och sen käka lite goodis.

Ps lyssna på Justins Biebers nya låt med Far East Movement som heter Live My Life Den är galet bra lyssna på den även fast ju inte gillar Justin för låten är GRYM!
Klicka på bilden för att lyssna!
Källa på länk från http://justindrewbieber.blogg.se/

Hade det inte varit för bristen på bloggrubriker så hade jag skrivit fler inlägg

Rubriken säger allt. Nä men har skrivit två inlägg i veckan.. förlåt, men som jag skrev i senaste inlägget så har den här veckan varit ganska dryg eller jag har haft rätt mycket att göra. Så då tog jag inte direkt bloggen före läxor och träningar.

Och jag kommer inte blogga i helgen heller för att jag ska till Sundsvall med älsklingslaget. Vi har cup där.
Nu ser jag på bigbrother senaste avsnittet.
Klicka på bilden och kom andra avsnittet för första avsnittet är bara när alla kommer till huset och det var tråkigt och programmet var typ 2 timmar långt. Men kolla om du inte radan har gjort det eller gör det! HAHAHAHA vissa människor är ju bara för roliga!

Onsdag

Ojoj har inte bloggat på tre dagar nu men det är för att vi har haft as mycke prov och jag har bara suttit hemma och pluggat, pluggat och pluggat. Men nu är alla prov över, eller nä vi ska ha typ matteprov nästa vecka och typ spanskaprov efter sportlovet men det är ju långt kvar.

Jaja igår var det fettistdag om det nu stavas så.. då åt jag iaf tre semlor *STOLT* En äcklig på skolan eller den var god fast mandelmassan smakade bajs, sen åt jag en innan träningen som jag gjorde själv den vart ju såklart god, sen åt jag en efter middagen den var också god.
Men nu ska jag försöka hitta hur jag kan se big brother utan att ha "bigbrother 24-7". Så om någon vet hur? skicka länk till mej!

Ikväll är det träning på konsgräs på nolia för vi ska träna till i hegen då vi har cup i Sundsvall. NAJSNAJS:D
Skääääärpan!..

Fiiika


Önska att detta var från typ ett cafe i New York. men det är mammas goda hemmagjorda mjukapepparkaka.

HOHO

Ojoj märkte nu att min meny ser för j*vlig ut. Det är ju helt fel textstil:OOO

Det är ju HELT fel. Jag vet inte hur det blev så.. Om man trycker på någon av inläggen så blir det som vanligt men när man kommer till startsidan så blir det fel igen.. INTE KUL! och somsagt kan jag inget om hur man andvänder blogg.se så jag ska tvinga Jp och Emma hjälpa mej på måndag;)

Söndag

Tjenatjena, har inte gjort ett skit idag, haha okej klockan är bara tre. Fast jo jag har varit ute så fick mamma fota mej när jag "lekte" i snön. Tanken var att jag trodde jag skulle ta kort på henne når hon skottade snö. Sen skulle vi skicka det till mormor i värmland. Men mamma hade en annan tanke.

Min träning inställd pågrund av rasrisk TUR säger jag för att jag vill inte ha ett tak över mej..

Plugg häst

tjena tjena för ett ganska bra tag sen när jag sov hos Johanna så märkte jag att jag är smartare på natten än på dagen. Varför vet jag inte men det är som att jag blir tvär pigg när jag måste tänka. Så nu "inatt" sitter jag och pluggar biologi och engelska! haha brilliant!

Kvällen har tillbringas hemma hos Linn Berggren det var roligt som vanligt. Vi såg först på melodifestivalen jag bör vara stolt att jag typ inte somnade för egentligen suger det. Menmen sen typ ja pratade vi.
Ska nog sova nu orkar inte plugga längre godnatt.
Btw. Jag måste byta fb profilbild har haft den förlänge och är galet less på den. Så någon frivillig som vill fota mej kanske? det vore roligt!:D

Lördadg

Tjenatjena, nu har jag kommit hem från min fotbolls match. Vi förlorade med 2-1 men det gör inget för vi spelade jätte bra i andra inte i första. OCH det här var den enda matchen vi har kommit in i spelet.
Ska duscha nu sen ska jag till familjen Berggren. Det bli nog kul som vanligt.
uppvärming
Ingrid bra kämpat du var BÄST!
Bilder från Arcemas twitter.

Film kväll med Johanna♥

Imorgon ska jag sova jätte länge, och inte vakna typ 10..
Aja Ikväll har jag varit med Johanna. Vi skulle testa tjärna pengar på våra bloggar för det stod om det i Frida. Men vi lyckades inte det var för drygt. Sen såg vi på film, "In Time". Det var kanske inte den bästa filmen jag har sett den var ganska konstig och man fattade inte så mycket. Lite av det kanske berodde på att vi inte hade svensk text utan att de bara pratade engelska och vi var trötta. Menmen om någon har sett den och förstod sista scenen kan du gärna förklara det för mej.
Kan säga att vi år upp popconen. Sen var vi mätta.
Ps. Ett chips tips är "OLW kebbabdrömmen" Johanna gillade dem inte så mycket men jag är så less på
Sour cream & onion..

Mitt liv som bonde

Haha ojdå glömde ändra tillbaka. Så går det när man blir medlem på bloggprtalen..

Last lesson

Har bild nu sista lektionen sköööönt, sen är det bara att dra hem och typ se på film. Igår innan träningen såg jag en jätte bra film som heter Soul surfer ---> kolla trailer <---

Blogresponse

Fråga mej saker på blogresponse!

Tryck på bilden eller i högra fältet där en såndär bild är!

Söta söta och söta


Onsdag - Friluftsdag

Hejsan, idag hade vi friluftsdag på bräntis. Vi åkte skrana och det var hur kul som helst. Alltså vi skrattade hela tiden och det var så grymt roligt att det nästan inte går att föklara. Helt ärligt todde jag inte att det skulle kunna vara så roligt på bräntberget men det var det. För att vi hittade egna oplogade "backar" som vi gjorde spår i. Sen när alla som hade åkt skidor hade åkt hem så åkte vi i "stora" backen det gick galet snabbt och var jätte kul. Men då tog jag mest kort på alla andra med Cornelias mobil. För smart som jag är så stängdes min mobil av sig och jag kan inte min pinkod...

Tog bilderna från Cornelias blogg dock är det jag som har tagit de flesta bilderna. Plus att jag tog några fler bilder men Cornelia har inte laggt ut dem.

Nytt i garderoben


Valentine's day bilder


Har ALDRIG skrattat så mycket åt ett youtube klipp


Glad alla ♥ dag

Hej alla söta, idag är det den offeciella forever alone dagen, för typ alla känns det som.. ja asså själv har jag inget emot det men andra verkar ha det kolla bara fb.. Men jag kan ju hoppas på gelé hjärtan av mamma och pappa(a) Och man kan ju ha det bra med sina kompisar på skolan och sen plugga när man kommer hem

teenagerposts.tumblr.com

Jag vet att jag alltid har jätte många bilder men asså jag kunde inte ta bort några för alla var så bra!

plugga plugga pluuuggga

Hahah tack för alla kommentarer. Även fast det är från sånna jag inte känner så är det jätte kul. Först var det lite konstigt typ vem är det osv, men det är roligt haha så kommentera på!:D
Nu säger jag bara att det är time för mej att plugga, har biologi prov nästa onsdag. Det kanske låter lång tid men det är galet mycket vi ska kunna och vi har bara en lektion tills dess så det är lite stressigt också för att vi fick reda på det idag! Och sen har vi engelska prov om två veckor också OCH vi hade svenska prov idag! vad tänker skolan sig jag går bara i sjuan!!!
Jag kan inte änns ha Justin som bakrundsbild för annars kommer jag glömma bort att plugga.

Söndag

Heej, nu har Emma och Johanna precis gått hem. I morse kom ju Johanna till mej för vi skulle film Linn. Så vi gick direkt dit. Vi hittade några roliga ideér om hennes presentation. Vi ska fortsätta filma något annat någon annan gång. Sen gick vi hem till mej igen och då kom också Emma så vi åt lite lunch och sen vart vi allmänt sega. Men vi gick till konsum och köpte kakor gott. Undertiden vi åt kakor så såg vi på The X factor us. Och just när vi satt på det så sa dom Give it up for Justin Bieber everybody!!!! så jag började typ skrika och vart jätte glad:D:D:D
Lyllo Drew, just say it!

Bilder tagna av emma

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från discot. Jag kanske aldrig sa att jag skulle dit men där var jag iaf. Det hände inte så mycket för mej själv tur det kan jag ju säga, för det var en hel del drama för vissa och hehe lite mer strul för andra. Ja asså det här kanske låter lite konstigt men det är jätte roligt att se när ens kompisar strular HAHAHAHA.. aja jag vart typ mer trött av discot än av matchen hehe, så jag ska nog gå upp och lägga mej när jag har druckit klart min goda nyponsoppa:D.
Imorgon bitti ska jag och Johanna filme Linn när hon gör en aupair video hahah det blir kul!
Godnatt, och ja jag vet att det ser ut som att jag har världens största huvud. Men sanningen är att jag har JÄTTE litet huvud med JÄTTE mycket hår.

Hemma

Hej är hemma efter en ganska onödig dag i lycksele, ja somsagt så gick det inte så bra men det bästa var att Celle gjorde det snyggaste målet på länge och vet ni hon var MÅLVAKT! så det enda målet vi gjorde var celle som stod i mål som gjorde det! Ganska najs men ja det var roligt att åka bil också.
Vi tog ganska mycke bilder på frasses och i bilen men de flesta bilderna har ingrid på sin mobil.
johanna lekte med magneterna ungifär såhär såg det ut
Det kommer fler bilder om jag orkar

Testa

Tryck på bilden och bli medlem, man får tydligen mer besökare blev medlem nu och såg det på Elsas blogg. Vi får se om det funkar. Det var gratis så det var värt ett försök.
Så tryck på bilden om bli medlem. TRYCK TRYCK TRYCK!

2.35 och framåt, så SANT!

Roligt att ALLT är sant!

Fredag

Idaaag är det freeedag! Galet skönt har saknat helg hela veckan.
Igår var jag och Johanna hemma hos Linn och planerade hennes Aupair video som vi redigera. Det blir kul men det kommer ta lång tid.
Och imorgon har vi match i Lycksele känns liiite onödigt, för att matchen är ju bara 2x 20 så kul åka två timmar dit vara där i 40min sen åka hem 2 timmar.. Men det blir väl en sväng på frasses igen och få gratis glass som vanligt. OCH vi kommer åka hemifrån 9 så måste ju gå upp halv 8.. på en lördag. Det är ju inte okej!
Aja får se vad som händer ikv,
ojoj hejhej allihopa!
btw, har ni sett min nya bloglovin länk precis nedanför bilden på mej i högra hörnet.
om ni inte ser den kan ni ju alltid trycka/följa mej här.

Ansiktsmask


JB eller 1D?

Justin vs. One Direction??
För mej helt klart Justin.
Men är det bara jag eller har alla börjat älska 1D?
De är ju skit snygga och så men de slår ändå inte Justin.
vs.
det var svårt att välja bild för alla är så snygga!
Vad tycker ni? Justin Bieber eller One Direction?:)

Prov kan ju dra åt *******


Jappjapp nu blir det läxa har svenska prov på måndag så det är bara att börja plugga, råkade säga till mamma att det var på torsdag så hon vart lite arg varför jag inte hade sagt något tidigare, ops..

I <3 JB tröja

Hejhej idag fick jag ta hem min I <3 JB tröja den vart så här

Follow me on twitter https://twitter.com/juliasaveman

https://twitter.com/juliasaveman

Varm-choklad med grädde och mini marshmallows

Jappjapp nu fungerar min kamera tack vare min syster! haha jag tror det var Moa som råkade trycka på att skärpan var på manuel ist för auto hihi menmen nu fungerar ju den som vanligt.
Jag och mamma drog en chill idag och gick och köpte mini marshmallows och gjorde detta
götta vet ni, med bieber koppen och allt;)

HUMOR

hehehehe min humor..
Hahah det var bara den första som var bra, dude. you threw a book at my face and yelling "FACEBOOK"!!

Min kamera är sönder..

Min käre kamera har pajat.. och just nu har jag bara lust att slänga den i marken så att den går söner ännu mer.. Nä men den tar inte fokus, man kan ta bilder och så, men den tar INGEN fokus så man ser som bara färger. Och därför är jag jätte arg. Måste på något sätt lämna in den men det vill jag som ändå inte heller för då kommer jag ju inte ha en kamera på ett halvår typ. Men jag får vänta tills Linn kommer hem från Sundsvall så får hon kolla på det!

Men jag var på stan igår med mamma och köpte lite nya stuff till min garderob men somsagt kan jag ju inte ta kort på det.
Men som bild till detta inlägg får det bli en redigerad bild på mej med bruna ögon! vill haaaaaa!
det gick inte att göra den större. Ni har ju orginalet uppe i högra hörnet.

That was amazing..

galet grym grabb!

Kommentarer

ELLEN om Paparazzi:
VAR HAR DU KÖPT TRÖJAN MED USA FLAGGAN SJUKT SNYGG!?:)
IP: 46.236.82.138

SVAR: Tack, jag har köpt den på carlings men det var ett tag sen:)

Anonym om Bikini babe:
var är den ifrån?
IP: 83.255.190.195

Svar: Heheh det säger jag inte för jag vill inte att hela världen ska ha en lika dan bikini som mej, då blir det awkward:)))

Min drömprins

Jahapp man kanske ska sluta tro att man faktiskt kan gifta sig med Justin eller någon i One direction, menmenmen då hittade jag, Moa,Ingrid och Arcema en skiit snygg blandning som tyvär inte finns. Men det måste ju finnas någon smart person som kan uppfinna den!
Justins mun, Naills ögon, Justins näsa ja osv fränt! snygg snygg snygg snygg snygg

What should i do without you girls?


Have an amazing evening girls, 
ser ni moa där som spöke?


Fab4

Paparazzi

Lite bilder från igår och idag på skolan, Alva och jag har lekt lite paparatzziz

data nörds

nattinatti

Godnatt sleeptime för mej nu,
bjuder på två redigerade bilder
failade läppar..

jag har kläder på mej! haha


Another question

vart bara tvär fundersam varför alla 00-or skriver älskardejbebesyster;******************'<33333333333333333 älskar dej puuspuss;**********<3333333;*;*<3<3 nä du är finast baby nä du<3;* nä du;*<3 nä du;*<3 nä du;** nä du;***<333333333333333 och ingen kan ge sig heller så.. ja då säger man bara punkt slut båda är fina. (PUNK) och samma sak bara för att man är tsm med någon så visar man inte att man älskar någon extra när man skriver MILJARDER med hjärtan och pussmunnar;********<3333333333 man kan skriva en smiles bara, och ett hjärta om det är så viktigt, annars blir ju hela inlägget/statusen bara gjord av hjärtan...

om någon 00a läser detta kommentera gärna varför hjärtan och pussmunnar är så viktiga,

Bikini babe

Just nu är jag super glad:D jag och Emma satt och kollade på Kenzas blogg och så såg vi en skit snygg bikini som jag blev stört kär i(a) vi letade efter den på google i säker en kvart tills vi hittade en hemsida:D:D jag sparade hemsidan och visade för mamma när hon kom hem, och vet ni?? Nu sa mamma att vi kunde köpa den och en annan och en ring:D jag är super glad:D Snart kommer Linn hit och då kanske hon också vill ha en bikini, och vemvet vi kanske hittar något annat med.


Kakaaaa

Ja nu var kakan klar så vi tog ut den ur ungnen, och ja så här ska den se ut..

och såhär såg våran ut...
ehehehe..??

EMMA!

Tjenis, sitter i soffan med Emma och väntar på att våra seega chokladrutor ska bli klara i ungnen. Muuuummmmss..
Vi har målat naglarna, och ser just nu på 16 and pregnant som tidsfördriv.
Ucsh bilden på mej.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus