Dag 4 - Bilder på ditt rum.

Jag har nog världshistoriens minsta rum. Men det är ganska mysigt.
Som ni ser så är det ett stor hål där uppe på min Justin Bieber vägg det är för att jag har flyttat runt jätte mycket. Jag ska täppa till det när jag får posters som passar perfekt.
Och btw, jag har några fler posters nu på JB för bilderna är rätt så gammla.
Tex två stycken under I♥JB pappret. Sen några små bilder vid mitt skrivbord under den stora BIEBER affischen.
Och det är massa små klistemärken på min hjärtlampa...

Dag 3 - En favoritlåt.

Jag har ingen favoritlåt, för det skulle vara omöjligt att välja. Justins nya album Believe är helt sjukt bra. Och det går inte att välja en utav dem låtarna jag gillar bäst men dem fyra bästa tycker jag är..
Beauty And A Beat
Be Alright
One Love
Believe
 
 
 

Dag 2 - Parfym som jag använder.

Min parfym som jag andvänder är Justin Bieber's Someday, parfymen är 100ml.
Jag fick den av min faster när hon kom och hälsasde på här i sverige förra sommarn.
Jag har parfymen alltid i kartongen med papper runt sig, ifall den skulle ramla ner och gå sönder. Jag är jätte rädd om den! fast nu kan man ju köpa den i sverige...
Kolla den är inte änns nästan till hälften och jag andvänder den varje dag!

DREAM

Imorgon bitti åker jag till Piteå, ni får ha det så bra undertiden jag är borta. Jag kommer inte kunna blogga något där, så räkna inte med några nya inlägg (förutom 15 dagar inläggen) på ett tag. Kanske hinner klämma in något på söndag kväll eller måndag morgon. Vi får se fast ja i o för sig, mitt flyg till Stockholm går inte förrän vid tre tiden.

Jordgubbar

Mmmm... Jag älskar sommarn när man bara liksom "Jag är lite hungrig, få se vad vi har i kylen. JORDGUBBAR!"

Dag 1 - Berätta lite om ditt liv

Hejhej! Tänkte börja med första dagen så jag berättar lite om mig.
  • Jag är en helt vanlig 14 årig människa som är precis som alla andra vanliga människor. Jag själv tycker inte att jag är speciellt speciell. Men förhoppningsvis den dagen jag får träffa Justin Bieber, så tycker jag att jag är lite mer speciell. Han har förändrat mycket i mitt liv, när jag började gilla honom fick jag mycket bättre självförtroende och vågade tro mer på mig själv. Jag försöker att bara vara mig själv och inte påverkas av andra.
  • Jag är yngst i min familj. Jag har en mamma, pappa, en storasyster som är 22, och en storebror som är 19. Min familj är super jätte viktig för mig och jag älskar alla i min familj jätte mycket. Jag har nästan ingen släkt i Umeå förutom min farmor som bor här. Det är jätte bra att farmor bor här för resten av min släkt träffar jag inte jätte mycket. Mina kusiner bor i USA och i värmland. Sen har jag tremeningar osv nästan överallt i södra sverige.
  • Min absolut stösta idol, och personen jag ser upp till mest är Justin Bieber. På alla sätt i världen är han underbar. Ingen är perfekt men han är så nära perfekt man kan komma.
  • Mina vänner är också jätte viktiga för mig, jag har haft tur att få så bra vänner både i skolan och utanför skolan.
  •  Jag älskar att fara iväg någonstans, bara vara ute från Umeå. Tex älskar jag att åka bort med laget, på cuper osv. Sen även åka utomlands är det bästa jag vet! Eller åka till större städer som Stockholm och Göteborg är jätte roligt för då får man se mycket mer än man får här.
  •  När jag inte pluggar, sitter vid datorn eller är med kompisar så spelar jag fotboll. Den är en sport som man bara måste älska, det är så otroligt roligt. Och man träffar ju även sina kompisar på träningar.
Jag gillar även att spela in filmer med mina kompisar, även fast vi inte brukar vara så seriösa.
Inte den nyaste bilden.

Dagen idag.

Det blir en liten sammanfattning av dagen. Jag vaknade klev upp for till Team sportia med Linn och fixade allt med lagets Gothia tröjor. Sedan for vi ned på stan och träffade mamma. Och jag köpten en klänning och ett par bikinibyxor. Fast jag såg en shiiiiiit snygg klänning på SALT men jag får vänta tills stockholm. Ja sen åt vi mat på Easten Palace men jag var inte hungrig och dem hade inte min favorit kyckling så det var väl sådär. Sen i kväll hade vi match mot Sörfors men jag fick inte vara med pga, men dumma förkylning eller vad jag nu har. Och vi vann med 1-5 synd att vi inte vann med 1-7 för då hade vi gjort flest mål i serien. Och btw så kom vi tvåa i Serien med 1 poäng alltså fatta 1 poäng. Så surt! 
Så nu har jag sett på film. Jag såg This Means WarDen var jätte bra och jätte rolig. Rekomenderas starkt!
Så här såg jag ut idag! Väldigt enkelt.
Jeansshorta: Fått av Linn, men märket är Vila. Linne: Indiska. Shorts: Gina Tricot
Klaga inte på hur jag såg ut jag var inte direkt beredd på att den tog just då.
Say yes to the dress. Ja det här var klänningen jag köpte, vad tycks? alltså det är mer något jag har på mig i stugan och på stranden än jag går omkring på stan med. 
Köpt på stadium 149:-
 

15 dagar!

Hejsan svejsan. Jag tänkte att eftersom att det händer en hel del just nu framöver för mig. Tex PSG sen så åker jag till Stockholm osv. Så tänkte jag att jag gör en tidsinställd 15 dagars frågor. Satt ni har något att läsa om jag inte hinner blogga speciellt mycket den här veckan.

Dag 1 - Berätta lite om ditt liv
Dag 2 - Parfym som jag använder.
Dag 3 - En favoritlåt.
Dag 4 - Bilder på ditt rum.
Dag 5 - En favorit film.
Dag 6 - En bild på vad du har för kläder just idag.
Dag 7 – Bilder på 5 killar du tycker är snygga.
Dag 8– Bilder på 5 tjejer du tycker är snygga.
Dag 9 - Bilder som beskriver din dag.
Dag 10 - En gammal bild av dig.
Dag 11 - En bild som gör dig glad.
Dag 12 - Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 13 - Några bilder på dig och dina vänner.
Dag 14 - En bild på en person du saknar.
Dag 15 - Detta är jag beroende av.

BuggBuggBugg = LaggLaggLagg

GAHHH vad händer med blogg.se. Jag vet att jag redan har klagat en gång men någonting är det?! Tex, när jag skriver ett inlägg så trycker jag på publicera. Men det publiceras ju inte?! Utan nästa gång jag loggar in på blogg.se DÅ publiceras det. Det är lite weird för ni kanske ville veta vad jag gjorde ikväll och jag skrev att jag skulle till moa innan jag for men det publicerades inte fönst nu... jaja fast det är bara så ibland. 
Och sen så kunde jag inte logga in heller. Men det VAR ju något fel på sidan för då kom detta upp..
HAHAHAHAHA

Söndagskväll

Drar till Mois och Ingrid nu, vi skulle typ cykla till teg. Så kvällen spenderas väl på teg.
Hejdå ha en bra kväll!

#4DAGAR kvar till Piteå

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag, ja det är faktiskt en helt vanlig dag...
Varmkorv boogie, varmkorv boogie... Nu ska jag äta, sen drar jag in till stan och ska dömma min första EGNA fotbollsmatch! Visseligen är dem jag dömmer bara 7 år men ändå. 
Det är ganska tråkigt här ute i stugan men nu ska jag in till staden och bo där i natt iaf.
Så nu vet ni att jag är hemma om någon skulle vilja komma förbi.
 
Sorry för att det blir en del webcam bilder och mobilkamera bilder men jag vet inte vad jag ska fotografera. Något förslag?

Min Midsommar

Hejsan, hoppas alla hade en riktigt mysig dag igår på midsommar! Själv var jag ute i en kompis stuga som ligger ganska nära min. Så min "familj" var där och så en annan som vi brukar umgås med på midsommar nyår osv. Ludwig som vi var hos, dem har just köpt sin stuga och gissa? dem har POOL!!! haha ganska nice.
På dagen for vi dit och åt lunch. Sen for vi till ett litet ställe där vi brukar vara på midsommarna. Där det är en midsommar stång där man dansar sen efter dansen, så är det lotteri. Jag hade en lott och vann ett par högtalare, Ludwig hade typ 25 lotter och vann en keps! Sen på kvällen så cyklade jag, Lukas, Linn och Ludwig till en liten Ö som ligger nära. Det är jätte grunt vatten men Felix som har stuga på andra sidan, körde över en radiostyrd båt som vi fick åka över i haha. Vi grillade på klipporna där och hade det as kul. Och killarna dödade en fågel....
Jag tog typ inga "bra" bilder men här är några från min mobil.
En av dem stackars fåglarna är död nu...
Kanske inte är Sveriges snyggaste men mamma lyckades ta en bild där det ser ut som att jag har magrutor!!:D

AHHH!

Vad är det här! Har varit sjuk i några dagar nu och har inte varit inne på bloggen direkt. Och nu har dem ju bytt liksom "design" på blogg.se! Troligen visste alla som har en blogg det här men jag hatar när saker förändras då måste man lära om sig allt.
Och vadå "Snabbinlägg" tänk om man vill göra ett "Långsamtinlägg" då? hur gör man då?! Ska fortsätta utforska nu och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har hunnit blogga ,, Har inte skrivit på lite mindre än en vecka. Har inte heller några intressanta bilder att bjuda på satt ni får nöja er än så länge men imorgon är det väl midsommar då lär det komma några bilder. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig? Stan är inget allternativ just nu!

ARG!!!!!

Vill bara skrika rakt ut med så många fula ord jag bara kan komma på för att jag är så förbannat irriterade på internet i stugan!!!!!!
Vissa hemsidor går att gå in på men tex, iTunes, Youtube och Spotify fungerar inte! Det är ju dem jag är beroende av NU!Believe albumet har ju kommit ut som många nog redan vet, men jag kan inte lyssna på det!!!! Har suttit i timmar för att försöka hitta en plats där det fungerar men NEJ! kul... första och ända gången något kommer ut i Sverige före i USA och så får jag typ lyssna på den för första gången efter sommarlovet när skolan börjar... Kul då kommer alla kunna alla låtar utantill och jag kommer bah. nemen gud vilken bra låt... och för andra kommer den redan vara uttjatad... GAAHHHHHHHHH!!!! åhhh varför laddade jag inte hem albumet igår när jag var hemma!! Nej juste typ ända dagen jag hade fullt upp med annat var inte hemma mer än när jag sov!!
Kan inte Justin bara komma hit till min stuga och sjunga alla låtar för mig?! det hade ju varit perfekt!

Fredag

It's Friday, friday...
Jag var tvungen att tänka efter vad det var för dag idag. Man glömmer bort datum och dagar på sommarlovet för det är inte riktigt nödvändigt att veta. Nu är det lördag alla dagar i veckan.
Igår hade minerva skolavslutning, trevligt trevligt. Så jag fick kliva upp tidigt öven fast det var första dagen på sommarlovet. För jag skulle fixa Ingrids hår.
Efter att jag hade suttit i en kyrka alldelles själv från klockan 10 till typ halv ett, Så gick jag, Moa, Ingrid, Arsema och Janina på kina resturang. Samma ställe med samma mat som i förgår.. Haha men det var gott iaf. Sen gick vi omkring lite på stan tills jag helt plötsligt fick reda på att jag skulle spela match med F16. Och ja det ville jag ju även fast dem är sämmre än vårat lag. OCH dem+jag förlorade med 6-1.
Senare på kvällen fick vi för oss att spela brännboll så jag Moa, Ingrid, Arsema, Niklas och Albin spelade en seriös match, med tre stycken på varje lag.
Sen vart vi ju också stoppade av polisen för dem trodde vi hade gjort ett brott för vi såg skyldiga ut när vi sprang. Haha men det spöregnade och dem som sprang, sprang brevid oss som cyklade. Menmen det är inte alltid lätt att vara polis.
Idag har jag och Ingrid gått omkring och kollat på fotboll. Roligt roligt. Nu kommer hon snart för vi ska spela brännboll igen;) Sen blir det att se fotbollen!

Nydala

Vid sju/halvåtta tiden drog jag och resten av tjejerna i klassen ner till nydala. Vi tänkte grilla men vi orkade inte ta oss ut till någon utav uddarna. Så när vi kom ditt träffade vi Adam x2 och Edvin. Vi hade det faktiskt väldigt mysigt och väldigt roligt. Vi skrattade också en hel del. Vi lekte lekar och några badade, jag badade benen.
kallt?
Lite bilder.. ja sen så provade jag Emma och Cornelia, Rawdas sjal... och hur det såg ut tänkte jag inte lägga ut här..

Skolavslutning

Nu är det SOMMARLOV! Så skönt. Skippa alla läxor och annat skit från skolan! Bara ta det jätte lungt och va med massa kompisar, sola och bada!!!
Dagen började med bara massa tråk i aulan. Sen for jag Johanna och Cornelia hem till Emma. Där fotade vi lite. Sen skulle Johanna äta Lunch med sin mamma, så då for jag Emma och Cornelia också och åt på stan.
Sen gick vi lite omkring på stan. Nu är jag hemma men ska till Nydala klockan sju:)
Lite bilder från dagen!
Sen somsagt for vi och åt!

He.. det vart lite fler bilder än vad jag hade tänkt mig! menmen:)

As Long As You Love Me

Lyssna på låten HÄR Den är gryyyyyym, fast nu missade jag sveriges mål haha!

SVERIGE

Jag hade hoppats att Sverige skulle gå vidare från gruppen i EM. Men efter halvtid i första matchen kanske jag måste ändra mig. Dem spelar inte så jätte bra men vi hoppas på en bättre andra halvtid!
Jag är grymt taggad på vinnst idag! satt ja min grymma webkamera kan bevisa hur!
Kom igen nu SVERIGE!

12.05 am

Nu blir det en liten nattbloggning. Ligger i sängen och ser på 90210, men jag är jätte trött så jag ska stänga av nu och sooova.
Ikväll har jag Moa och Ingrid varit hos Sofia. Hon bor en bit utanför stan så det var kul att se något nytt ställe. Vi har haft det trevligt. btw. hon har världens sötaste hund(a) Vi såg på en film som var lite konstig och inte så jätte bra men ja den var helt okej. Sen såg vi lite på fotboll porugal-tyskland.
Vid tolv tiden for vi hem och se så mörkt det var ute mitt i natten....

Saturday

Tjena sitter och diggar musik hemma i morgonrock och min fantastiska hörluarar.
Hade lust att göra något roligt idag men, tyvär har jag tidig match idag. Så vi har sammling 12.15 på Campus. Det blir som att man missar dagen lite när man har tidig match. FAST match är ju också skit kul satt det gör ju inget;)
Igår var nog den mysigaste kvällen på länge! Moa kom till mig vid sjutiden sen cyklade vi då till Ingrid och sen for vi alla tre på coop och köpte frukt och choklad. När vi kom tillbaka till Ingrid smälte vi chokladen och gick upp på hennes hustak och åt doppad frukt i choklad. Det var verkligen jätte mysigt för vi hade musik och så satt vi under filtar och kollade ut över bräntberget.. Haha. Det var så sjukt gott och så pratade vi och ja det går som inte att beskriva så kul det var!
Nu är det bara för mig att gå coh klä på mig. Ses sen! Puss!

Man kan ju inte vara snygg hela tiden;)

Nästa munkdag!

Tjenare tjenare! Hur är läget? själv är det bara bra, hade sista dagen på tema veckan idag, och nu känns det nästan som om det redan är sommarlov. Det har varit varmt ute idag så jag Emma och Johanna har hoppat studsmatta och solat lite på den.
Nu har jag lagt på glasyr på min snygga munkar jag gjorde igår och tadaaaa! Vad tycks?




Nationaldag!

Idag är det sveriges dag. Och jag har inte "firat" den ett skit. Haha sitter hemma i soffan och har just gjort donuts. Hade match tidigare idag, vi vann med 0-4 trots att moa nästan bröt foten, något hände iaf hon får inte spela på 2 veckor... och Evelina gorde också något med hennes fot så hon kunde inte heller spela men vi klarade oss utan våra forwards och vi fick in tre mål iaf! Bra jobbat tjejer!
Gjorde dem efter tidningen Frida's recept. Dem vi inte la socker på ska vi lägga glasyr och strössel på imorgon.
Så vill ni ha recept kolla i NÄST senaste frida tidningen typ längs bak.

Tisdag, Torsdag, Fredag, Måndag - SKOLAVSLUTNING

Rubriken lever jag för just nu! Idag är det måndag som ni forhoppningsvis vet om redan. Det känns som att det nästan redan är sommarlov. Som jag har sagt tidigare så har våran skola Tema vecka. Skööönt, Jag har något som heter välbefinnande. Haha det låter lite kul men där tränar vi och äter nyttig frukost. Idag har vi bakat bröd och åt frukost på skolan. Sen drog vi till simmhallen och hade Body Balance det var faktisk ganska jabbigt. Jag är inte riktigt van vid den träningen. Men det var även väldigt skönt, avslappningen på slutet var amazing! Jag rekomenderar det för er som vill testa något nytt.
Tisdag: Ser shemat ut ungifär likadant ut som idag, bara att vi har någon annan slags träning.
Onsdag: Sveries Nationaldag, fotbollsmatch
Torsdag: Frukost på skolan och träning...
Fredag: händer typ inget, vi ska städa ut våra skåp sen får vi nog gå hem!
Helg: Mormor och Morfar kommer hit.
Måndag: Haga challenge!
Tisdag: Då är jag ledig för att Rasmus tar studenten:D
Onsdag: SKOLAVSLUTNING!!!!
Underbart.

Sport går ut på att vinna eller förlora då måste du kunna göra både och

Hade match idag tyvär forlorade vi, men det var ärligt inte hela världen för det var bara en seriematch. Men man måste ju ibland förlora också. Men jag ska inte ta ut det på en sådan hemsk lördagskväll som ikväll.... Jag är glad idag och det är ju bra hoppas jag! Haha nä men det regnar och blåser och jättekallt ute. Det var inte alls roligt fotbollsväder. Menemen det finns inget att göra åt den saken. Jag ska nog bara se på PLL idag och andra filmer och käka lite mer godis än vad jag moa och Emma gjorde igår.
Vi såg på film, och käkade massor av godis. Filmen vi såg på heter "Trust" och den hadlade typ om en tjej som fick kontakt med en gubbe på internet som hon trodde var typ i hennes ålder sen så träffas dem så är han typ 40år... sen så kan man ju gissa sig till vad som händer. Hela filmen finns på YouTube, så man behöver inte ladda hem den. Nu ska jag äta Lunch/Middag, kanske skriver något roligare lite senare.
@juliasaveman

O.M.G.

SHIT SHIT SHIT SHIT!! Det kan inte vara sant! Vi har fotbollsmatch mot Guif imorgon och... tränara vill att jag ska stå i mål. För att Ingrid är sjuk... OMG nej jag tänker vägra jag kan inte stå i mål!!! Jag är ju back inte målvakt! Ojojoj det här känns inte säkert. Jag hade taggat jätte mycket tills nu. Nepp det här går inte! Ingrid lilla gumman ät en ipren och bli frisk!
Jag gick just från toppen till längre ned än botten..
Haha kort och inte speciellt intressant, men jag kände att jag bara ville skriva det.

Sista skoldagen

Idag är det sista skoldagen för dem som går på haga. Nästa vecka är det temavecka. Och veckan efter har vi Haga challenge på måndag, på tisdag är det brännbolls tunering(fast jag är ledig pga. Rasmus student) sen på onsdag slutar vi:D
Så sista skoldagen och sista lektionen! SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus