Drar 3 mil söderut

Drar till stugan nu. Om någon vill följa med är det bara att smsa mitt NYA nummer. Men jag har lite besluts ångest. Vilken bikini ska jag ta med? Jag har redan tagit bort två. Det kommer ändå sluta med att jag tar med mig alla.


Jag har saknat dig!

Igår var jag med Emma. Hon kom till mig vid åtta tiden på kvällen. Vi har liksom inte sätt varann sedan skolan slutade. Båda har haft fullt upp. Hon har varit på konståknings läger och jag har varit på massa fotbolls cuper. Så igår kom hon hit så satt vi bara och pratade i flera timmar. Båda hade så mycket att berätta. Sen vid halv tolv for hon hem. Då gick jag och såg någon basket film med mamma och Rasmus. Sen sov jag galet gott inatt.


♥♥Justin♥Bieber♥♥

GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD!!! Först lyckades jag få tre Justin Bieber biljetter till den 23 april och 1 till den 22 april. Och nu så kan jag sälja den som är den 22 april FÖR JAG HAR FÅTT VIP BILJETT!

THE DIAMOND VIP package

Pris: 1950kr + serviceavgift

Följande ingår:

- En biljett i Golden Circle
- Exklusiv Justin Bieber VIP-merchandise
- En exklusiv Justin Bieber presentpåse
- Justin Bieber turnéprogram eller fotobok
- Ett limiterat Justin Bieber VIP-laminat med matchande band.
- En specialtryckt Justin Bieber konsertbiljett.

FATTTAAAA!!! GOLDEN CIRCLE!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jag är så glad att jag skulle kunna gråta floder för att jag vet att jag ska få se han på NÄRA håll!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥ SÅ GALET GRYMT!
JUSTIN JAG ÄLSKAR DIG!

Evelinas house!

Tjobba, är hos Evelina med Moa och Ingrid. Vi ska se på skräckfilm nu. Moas favorit. Nej nu ska jag fokusera på filmen. Skriver kanske något sen.


iPhone 4s vit

Alltså ingen kan fatta hur mycket jag har längtat efter en bra mobil. Jag har alltid haft den billigast mobilen som har funnits, eller den billigaste touchen. Och så fort den gick sönder så lämnade vi in den på lagning, så var jag ju tvungen att ta pappas gamla tegelsten till mobil. Sen tappade jag bort min touch så då fick jag ha en annan utav min pappas mobiler på heltid, den var väl något bättre än tegelstenen men fortfarande hur kul var det när alla andra gick omkring med en iPhone. Men NU! äntligen är den miiin!!!!

Bloggtjafs

ojojojoj, inte okej, helt ärligt bry er inte hur det ser ut på bloggen just nu, det vart så himmla rörigt jag skulle försöka fixa lite själv på bloggen sen vart ALLT bara bajs så jag snabbt laddade hem den första gratis designen jag kunde hitta. Men som sagt bry er inte jag ska försöka lyckas själv. Har bara inte tid just nu!!! ska sova inför imorgons match. Umeå fotbollsfestival:D

Äntligen hemma!

Har verkligen längtat efter att komma hem. Även om Göteborg var helt fantastiskt och jag saknar det otroligt mycket, så har jag dem sista dagarna längtat hem. Och nu efter en dag sittandes i bil, har jag äntligen kommit hem till mitt lilla Umeå. Bilresan gick väldigt snabbt, för jag satt och spelade The sims, hela resan. Och alla som brukar spela the sims vet att tiden går riktigt snabbt när man spelar det.
TIPS!: För er som lätt blir rastlös (som jag) när ni åker bil så är ett tips att ta med en dator och göra som mig tex spela spel, se på film. Eller om ni har något annat roligt på datorn. Sen eftersom att jag har en sån rolig familj så underhåller dem mig också. Sen kan man alltid lasta på sig massa mode/skvaller tidningar att läsa. Och eftersom jag läser jätte långsamt,  och måste läsa allt i en tidning. Så tar det också tid. Och vipps så var man framme.
 
Nu har mamma tagit ner en utav våra tavlor i vardagsrummet. Jag har tjatat om att vi ska ta ner den i ett halv år eftersom att den ser ut som Thomas di leva. Och nu har hon gjort det och satt upp en ny inte speciellt snygg tavla. Men det är ett framsteg och en början på att vi ska göra om vardagsrummet. Om två månader när pappa kommer hem första gången ska vi göra omdet. Måla/tapetsera om, ny soffa, nytt bort, slipa golvet, byta soffbort, osv. sådant man behöver i ett vardagsrum. Och jag fick äran att bränna upp den fula tavlan...

Just nu. Värmland

Tjenispenis. Sitter just nu mitt ute i ingenstans. Ska snart i väg till ännu lite mer ingenstans. Dsv. någonstans mitt in i de värmländska skogarna. Haha nä men ska till mina kusiners stuga och sova där i natt. Kom hit till Stottsbron i lördags kväll. Och ska vara här tills på onsdag då bilen börjar brumma upp till Norrland igen.
Har skypat med min käre far ett litet tag. För han är tyvärr i Afghanistan och ska vara där ett helt år. Kan ju säga att det var väldigt jobbigt att säga hejdå. Ni kan få lite gothia bilder när jag kommer hem. Har inte riktigt så bra Internet för att göra det nu.

Gothia veckan

Det här var den roligaste veckan i mitt liv. Skojar inte. Så jäkla rolig vecka. Även fast det gick sådär i själva Gothia, så har det ju alltid varit roligt att vara på Liseberg varje dag. Vi vann våran grupp så vi kom till A slutspel. Men vi förlorade på straffar i 16dels finalen. Vi ledde hela matchen med 1-0 sen gjorde dem mål när det var 46 sekunder kvar av matchen. Så galet surt... Menmen vi får vinna näst gång! Vårt mål var att komma till A, och det gjorde vi också. Plus att vi vann vår grupp. Kanske hinner med något till inlägg innan jag kommer hem. Men nu åker jag till Värmland så att alla vet!

Bra besöksstatistik...

Tjabba, nu blir det nog ingen mer bloggning på ett ganska riktigt väldigt bra tag. Det är inte det att jag inte vill eller inte orkar. Utan jag drar till Göteborg imorgon och ska spela Gothia cup. Den börjar på måndag och slutar på lördag om man kommer till final. Men sen så åker jag till Värmland till mina kusiner och stannar där några dagar sen måste vi skynda oss hem för då börjar Umeå Fotbolls Festival(UFF) Satt kanske att jag lyckas få internet när vi är i Värmland eller kanske i Göteborg också vi får se.
Och det är ju lite tråkigt. För just nu har jag väldigt bra besöksstatistik. Men håll er kvar! Man vet aldrig när jag gör ett nytt inlägg! Och btw så har jag fortfarande inte bestämt mig om jag ska stanna på blogg.se eller om jag ska byta till nattstad. Så fortsätt kommentera vad du tycker!

Justin Bieber TICKETS!

djasksmasdanskldnmdansajdskjhds
YEEEAAAHHHHH!!!! :D:D:D:D:D
GÅR INTE ATT BESKRIVA MIN GLÄDJE! Har äntligen fattat att jag faktiskt SKA gå och se min babe live! OMB!!!

Byta blogg?

Tjobba. Jaja jag vet lite konstigt att jag kanske hade tänkt att byta blogg eftersom att jag nyss skaffade den jag har. Men tycker inte du att det vore lite coolt att blogga på Nattstad.se hehe, i o för sig så är det 16års gräns. Men ändåååå! Ska jag byta eller inte?
Kommenteraaaaaaaa!!!!
http://www.nattstad.se/saves ELLER http://juliasaveman.blogg.se/
KOMMENTERA! SNÄLLA! BYTA BLOGG ELLER INTE?
Jag har ju redan skapat en men jag kan ju ta bort den!

Två dagar med 4 grymma tjejer!

Tjabba, förlåt att jag inte har hunnit blogga liksom om vad jag gör på dagarna men jag har inte riktigt haft lust. Haha, sen är ju inte internet i stugan det bästa heller. Men de två senaste dagarna har Ellen, Arcema, Maja och Frida varit i min stuga. Vi har haft det jätte kul och mysigt. Haha helst hade vi nog lyckats få kontakt med våra boys från Brasilien. Men dem har inget internet på skolan där dem bor nu. 
Saknar dem. Vi träffades i Piteå och fick deras fb osv. Så har vi lite kontakt för dem är fotfarande i Sverige, men nu har dem inget internet. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Dag 15 - Detta är jag beroende av.

Detta är jag beroende av.... hmm.. Haha Ifall Justin Bieber räknas så är jag helt klar beroende av han.
Men jag är jätte beroende av min dator! Helt ärligt JÄTTE beroende, eller kanske inte av datorn utan internet. Hur skulle jag annars kunna göra alla våra läxor? haha nä lite mer hur skulle jag annars kunna veta vad som händer i Bieber världen.
Så mitt ända svar är att jag är beroende av min DATOR!
Och det har jag ingen bild på. Hoppas ni är förstående för ni vet väl hur en dator ser ut?

HAHAHA den som inte kollar missar något historiskt!


Dag 14 - En bild på en person du saknar.

Jag kan inte riktigt komma på någon jag saknar just nu. Men om jag hade väntat ett år så skulle jag nog ha saknat min pappa och min storasyster VÄLDIGT mycket. Båda dem åker bort efter Gothia ungifär och är borta ett år båda två. Pappa kommer att komma hem 4 gånger. Men Linn kommer inte komma hem utan vi får komma och hälsa på henne. Men det kanske inte blir förnst när hon ska hem dvs. lite mer än om ett år.
Juste pappa han åker till Afghanistan fråga mig inte vad han ska göra där men. Och Linn hon åker på en lite roligare resa till  USA och ska vara AuPair i San Francisco.
 

Men någon jag saknar just NU.
Charlotte, Jag träffade henne i ett skol projekt i 6an. Det kallades 12shares och en klass från Umeå och en klass från Harstad i Norge hade som en tävligt, man fick en fråga sen skulle man svara på den frågan genom en film. Haha det var jätte kul och undertiden vi gjorde filmerna så skypade vi med klassen från Harstad och det var så jag träffade Charlotte. Sen den sommaren kom hon hit till Umeå. 
♥                                                                                                                                                

Dag 13 - Några bilder på dig och dina vänner.

Inte dem snyggaste bilderna.
Jag och Ingrid

Jag och Johanna

Ingrid och Arcema
Arcema

Moa och Cornelia
 

(Inte speciellt charmig bild på mig, det var ett tag sen) Emma jag och Moa

Moa, Ingrid, Frida, Eve och Arcema
Alva

Cornelia, Johanna och Emma

LOL-SO-TRUE

Hahaha älskar sånna här! alla stämmer alltid in på mig! Speciellt den sista;d

Dag 9 - Bilder som beskriver din dag.

Ojoj, jag vet inte om någon märkte att jag glömde lägga in dag 9. Troligen inte, men den här "dag 9" var för tre dagar sedan. Och då var jag med Ellen, sen kom Frida och Arcema. Och då skypade vi med våra älskade pojkar från Brasilien. Sen så ringde vi Maja och då kom hon men precis när hon kom så loggade dem ut från skype för dem skulle köpa pizza... Haha sen åt vi middag klockan 23.00, härligt sen sov jag hos Ellen och vi somnade väl vid 4 tiden;)
Här är bilder från den dagen.

Dag 12 - Berätta vad du helst gör på helgerna.

Det här gör jag på fritiden!
Bild 1: Jag är så ofta jag kan med kompisar. Tex. Ingrid och Moa
Bild 2: Jag tränar genom att spela fotboll, och det är typ det roligaste jag vet. Här är mitt lag och vi är bäst!
Bild 3: Jag avgudar Justin Bieber och lyssnar på hans musik varje dag, och kollar på bilder och videos på han.
Bild 4: Ja och hur kan jag kolla på Justins videos, jo jag sitter vid min usla skoldator, vaaaaaarje dag!
 
 

believe tour tickets - sweden.

JAG HAR BILJETTER TILL JUSTIN BIEBER I SVERIGE I APRIL!!!!!
OMG OMG OMG OMG OMG OMG! Alltså det går inte fatta min glädje! Jag ska se Justin live! Förra året trodde jag också att han skulle komma och jag och mamma var och letade efter där dem säger när han skulle komma men i år... Herregud när han sa i den där intervjun att han tex skulle komma till Sverige. Jag sprang direkt ner gråtande till mamma, som lovade att vi skulle göra vad vi kunde att få biljetter!
Sen i går, klev jag upp hos Ellen vid åtta och gick direkt hem. När jag kom hem satt mamma med 4 datorer och stod redan i kö vid halv nio. När vi kom fram ur kön så hade dem inte ens släppt biljetter. Och vi trodde att vi skulle vara typ först när klockan var 9. Men nej då uppdaterade inte sidan så vi kom fram. Och om vi hade uppdaterat manuellt hade vi kommit sist i kön igen. Och vi hade ju redan kommit ut ur kön. När sen alla skrev att biljetterna var slut sålda och alla skrev på facebook att dem hade biljetter bröt jag ihop och blev jätte ledsen. Jag orkade inte gå på träningen som började klockan 10.(som tur var) för runt 10 tiden skrev globen på sin facebook sida att dem släppte biljetter till ännu en konsert dagen efter. Självklart hade vi laddat upp med 4 datorer hemma pappa satt med en i stugan. Linn hade två datorer hos sig och Linns kompis ville också hjälpa till hos han. Så 8 datorer var redo att boka 4 biljetter. Och som tur var så kom vi fram på tre av dem datorerna och på mammas dator kom vi fram två gånger. Vi fick 4 biljetter men på olika ställen i arenan. Men det gör INGENTING för vi ska ändå se JUSTIN BIEBER LIVE! Men sen kom problemet när vi såg att jag hade lyckats boka till den 22 april och dem andra den 23 april. Även fast den 22 april var slutsålt. Konstigt.
SÅ HAR NÅGON 1 BILJETT TILL DEN 23 SOM DEM VILL BYTA TILL 22 ÄR DET BARA ATT HÖRA AV SIG!

Dag 11 - En bild som gör dig glad.

Linn och jag på julafton, i stugan. Snacka om äkta Norlännsk jul!

Dag 10 - Två gammla bilder av dig.



Jag var nog runt 6 år!:)

Allsång på Skansen

 
Önskemål att lägga ut filmerna. En film var jätte lång och det var "Stockholm i mitt hjärta" Men det har väl alla sätt på tv någon gång. Satt den orkade jag inte lägga ut.

Estocolmo En Mi CORAZÓN

Stockholm har varit helt underbart. Har inte tagit några kort tyvär med tanke på att vi inte har gjort så mycket mer än att shoppa, och varit på Allsång på skansen. Och jag hade inte med mig min kamera. Har däremot massor av filmer från min mobil från skansen när tex, Måns Zelmerlöw sjunger med Linn. Och när han tar i min hand, som också Basshunter gjorde.
Haha, detta köpte jag där nere i Estocolmo. 
 
Klänning: Axelssons Dea 199:-
 
 
 
Bild 1/2: Klänning: Dea Axelssons 199:-
Bild 3: Linne: TopShop 
Bild 5/6/7: Jersey: Weekend(Cheap Monday) 500:-
Bild: 8/9: Jeansjacka: Zara 299:- (Egentligen kostade den 400:- men det var en ny tjej i kassan och hennes "hjälpare" sa fel pris haha men det gjorde inte mig något.)
Bild 10: Den lilla flaskan är om man har tort hår  och den kostade 99:- och är jätte bra. Sen den större är för frissigt, det gör så att håret lägger sig lite då slipper jag platta håret hela tiden. Den kostade också 99:-

Dag 8 – Bilder på 5 tjejer du tycker är snygga.

#1. Lauren Conrad#2. Selena Gomez
#3. Kenza Zouten#4. Lucy Hale
#5. Ashley Benson
 

Dag 7 – Bilder på 5 killar du tycker är snygga.

Hmm.. haha det är typ svårt
#1. JUSTIN BIEBER
#2. Zac Efron
#3. Josh Hutcherson
#4. Ryan Gosling
#5. Ryan Sheckler
 
 
 

PSG

Piteå var helt sjukt roligt, har blivit kompis med några från Brasilien. Och vårat lag kom 3a! Bara för att vi är bäst i Sverige. Vi kom bäst av alla Svenska lag. Och egentligen skulle vi nog ha kommit tvåa om vi inte hade haft världens sämsta domare i semifinalen. Han gav dem frispark och ingen vet varför, vi frågade han efteråt var det var för och han visste det typ inte själv. Så uselt, Vi typ lekte våra motståndare för dem var inte bra, sen fick dem in ett tur mål dem aldrig kommer lyckas göra igen. Och det var bara synd att vi inte lyckades göra fler mål.
Men vi kom trea iaf. Och det är jag grymt glad över!
Älskar er sjukt mycket.
Man fick egentligen bara ett grönt band. Men jaag Ingrid och Arcema frågade om vi fick ett lila också. Och japp det fick vi!

Dag 6 - En bild på vad du har för kläder just idag.

Idag åker jag till Stockholm. Och eftersom att jag ska flyga så drar jag bara på mig något bekvämt. Men först och främst ska jag gå på stan och köpa en klänning på SALT. Och jag vet inte om jag skulle klara av att gå på stan i mjukis byxor. Så dagens kläder blir jeans och en tröja. 

Dag 5 - En favorit film.

Det värsta jag vet är typ kriminaldeckare, som typ Wallander och Beck och andra sådanna serier och filmer. Det är bra när man har börjat se på det men jag gör det inte om jag inte måste när mamma och pappa har tv:n.
Jag faller för romantiska och lite leskiga fimer, det ska vara spännade men inte för självklart vad som kommer att hända.
Mina favorit filmer är The Hunger Games och Never say Never.
NSN är inte riktigt som en film film men det är en dokumentär om Justin Biebers liv och eftersom att jag börjar gråta varje gång jag ser den för att jag blir ännu lite extra kär i han så räknar jag det som min favorit film.
Sen THG är mer som vad jag beskrev där uppe. Det är en sjukt spännande film och även fast man tror att man vet vad som kommer att hända så tvekar man lite, lite hela tiden. Har du inte sett Hunger Games så säger jag bara läs böckerna sen kommer du inte kunna hålla dig från att se filmen. Jag kan knappt vänta tills Catching fire kommer ut som film.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus