Boyfriend

BUHUUHUHUHUHUHUHHU:') KOLLA PÅ MIN SNYGGING! När hela videon kommer ut lovar jag att jag kommer varna mamma och pappa innan så att dem är brädd när jag svimmar.

The Hunger Games

Filmen ALLA måste se! Hunger games. Det var så sjukt bra! Fast samtidigt var den ju ganska läskig. Jag satt och skakade hela filmen. Men den var så sjukt bra. Haha det känns som ungifär när jag såg Never Say Never för första gången fast då var det mycket värre! Det känns som i magen när man har sett en riktigt bra film.
Kolla trailer, den gick inte att lägga in här men klicka HÄR

eller klicka på bilden

Tisdag♥♥♥

Tjena! Hola! Hello! Idag har jag haft engelska läxförhör och spanska prov. Engelska förhöret gick bra men inte provet kjl! Ojojoj det gick kanske inte dåligt men det gick inte bra. Ikväll blire att se "Hunger Games" på bio med Arcema och Ingrid TAGGA. Egentligen skulle Moa också vara med men hon kunde inte:(
Ska låna första boken av Johanna så den blir det att läsa VARJE dag när det regnar i Thailand... Det ska bokstavligen regna varje dag...
Litet schema på vad som händer i livet för mig, tills på tisdag!

JANOSKIANS

Haha Jag hoppas att alla har sett "Awkvard Train Situations" På youtube. Så galet sköna killar!
De tre snyggaste är syskon;) dvs. han med röda byxor, han med linne och han med hörlurar!

JAG ÄR KÄR!

Haha okej jag var redan kär innan men kolla OMB:D Jag dör nästan!

Jag ♥ MAT

Det bästa jag vet det är helt klart MAT! eller inte fisk, speciellt inte skolans fisk. Okej det kanske är för att jag är galet hungrig just nu och hela huset luktar suuuper gott!:PPPP

Vi har Italien vecka på skolan, eller särskolan har det och då får vi Italiensk mat så imorrgon blir det pizza, och på fredag är det "Italiensk köttfärssås riven ost pasta" Våran matsedel är alltid så spexad fast när man ser maten så är den inte så god som den låter. Haha typ när vi har fisk så står det på matsedeln "Fisk på Thailändskt vis ris. Alt. Köttbullsallad m pasta." MEN det är bara vanlig vatten fisk som inte smakar ett dugg.
mmmm pizza...
Fast det kommer typ vara Billys pan pizza sen är jag nästan helt säker att det kommer stå "max en var annars tar det slut." Men hallå barnen måste ju få äta sig mätta! NÄSTAN säker på det;) Men gott blir det med pizza iaf!

Träning

Har just kommit hem från lite löpning med min käre vän Johanna. Vi sprang en bit sen körde vi en del intervaller och nu har jag kört lite styrka. Ganska mycket mage men det behövs ju med tanke på att jag åket till Thailand på tisdag. Haha dags att sluta äta godis och bli nyttig? Nej det är inget för mej... Godis är GOTT!

Lite mer träning sen blir det att sattsa på att bli bodybuilder, eller vad tycker ni?

Läxor SUGER!

HATA SKOLAN! Alltså fysik? Varför finns det? man borde få välja vilka ämnen man ska ha i skolan efter det man ska bli i framtiden. Jag menar jag ska bli barnmorska eller barnläkare så behöver jag ju inte veta sträcka, tid, hastighet och acceleration och annan tråkigt. Det ända jag behöver då är ju svenska engelska, biologi och fysik men inte sån här fysik... JAJA jag ska sluta klaga och vara glad att jag lär mig något.
Så här ser ungifär mitt huvud ut när jag tänker matte.

Spruta

Kom just tillbaka från vårdcentralen efter att ha tagit första livmoderhalscancer sprutan, det gjorde så sjukt ont! det går inte att beskriva men shit så ont det gjorde. Jag har fortfarande ont i armen. Vill inte skrämma upp någon men ja. Cornelia tyckte inte att det gjorde ont. Så det kanske bara är jag som är konstig.
Sköööönt? det ser ju hemskt ut. Men jag kollade inte när hon tog sprutan. Så ett tips jag fick för ett tag sen är att dra ner en mössa över huvudet och sätta på musik i hörlurar.

Boyfriend

Kunde inte sova igår för jag låg och hade nedräkning tills "Boyfriend" skulle komma ut. Vaknade också jätte tidigt för jag skulle lyssna på låten, MEN jag hittade den inte på youtube, spotify, eller någon annan stans. För då fanns den bara på iTunes. Men nu KOLLA vad jag hittade:D:D:D


Älsklings Ingrid

Så här snygga är Ingrid och jag. Vi har gjort våfflor men smart som jag var så tog jag den fetaste, så jag orkade bare en;)
xx @juliasaveman

Halv gjord ny design

Ny design, ska fixa den lite bara. Men en början iaf. Hoppas ni gillar den än så länge:)

Söndag

Idag har jag suttit i sekretariatet med mamma på min syrras innebandymatch;)
Ikväll blire nog att vara med Ingrid och ksk Moa och Arcema vi får se. Vi tänkte äta våfflor tror jag.
Hurra för våffeldagen!:D
Outfit today, Ps. där är shortsen jag köpte igår! och Klockan jag fick av Linn.

2012-03-24 Lördag

Hejhej, lördag idag. Vaknade imorse av att Linn kom in i mitt rum och la sig under mitt täcke. Sen for jag Linn och pappa på glassfestival. Det var helt sjukt mycket folk. När vi kom kunde man ju knabbt gå någonstans för att det var så mycket folk. Jag åt två bägare med 4 kulor och en mjukglass och en stor bulle. Jag var mätt efter det kan jag lova. Vi var där ca två timmar sen gick jag och Linn på stan lite. Jag köpte ett par jeans shorts och en hår munk. Sen hade Linn vunnit en klocka till mej också. Så jag fick en as snygg gul klocka också. Sen cyklade vi till Linns kompis som hade fem veckor gamla kattungar så sjukt söta. Tog inte kort på dem men Linn gjorde så bilderna är på hennes mobil.

Snart kommer Moa hit. Får se vad vi hittar på(:

Grattis till världen bästa Emma Herou!

Detta inlägg är ändast till världens bästa kompis Emma Herou! Hon har varit min bästa kompis sen dagis. Det finns så mycket att säga om den vackra bruden. Men idag har jag ängnat min tid att göra denna video!
KOLLA

Grattis Emma!

2012-03-23 17.35 Fredag

Hejsan solstrålar, idag har varit en helt normal fredag, förutom att det känndes som att klassen var jätte få. Kanske är det för att vi bara är sex tjejer i klassen och två av dem var borta. Men jaja, vi hade bild sista timmen och ja klassen har då bevisat att jag inte kan rita. Jag hade "ritat" en skiss av en midsomar stång. INGEN kunde gissa vad det var inte änns vår bild lärare, alla sa att det var ett träd med ringar eller typ en snopp. Hahahaha aja jag visste redan att jag inte kunde rita. Juste jag har också ritat i Oskars ansikte med en whiteboard penna och en bläckpenna ja vår lärare vart inte så glad men vi tyckte det var kul.

hahaha, första gången vi gjorde det vart det mycket finare men då smetade han ut allt och då fick vi börja om.
Sen så ritade även Johanna av mig på bilden... skön ställning.. Det ska se ut som att jag läser en bok.


@juliasaveman

Torsdag

tjena så här har dagen sätt ut, vaknade vid 08.15 sköööönt att sova, sen kom Johanna som vanligt på torsdags mornar. Skolan var ganska rolig idag, även fast inget speciellt hände förutom att jag och Johanna hittade en ny toalett vid gympahallen. Efter skolan tänkte jag fara ut och träna. Vart det så eller? nej. åh jag måste skärpa till mej, enda gången jag far ut och springer är när någon tvingar mej hah eller om jag har någon att springa med. Jaja har pluggat engelska glosor, och borde egentligen göra det med spanska med men det orkar jag inte.

Just chillin

Onsdag - Emma fyller snaaart år

Idag efter skolan fick jag, Johanna, Cornelia och Alva skynda oss hem för vi skulle göra tårta till Emma. (Hon fyller år på fredag, och är inte hemma imorgon eller på fredag) Tårtan var jätte fin och super god förståss. Här kommer lite bilder. Alma Emmas lilla syster fick vara med också

Tisdag-igår

Var på hockey i Övik. Det var jätte kul som vanligt när man är på hockey. Eftersom jag håller på Skellefteå så var det bortaplan. Hela arenan var MODO MODO MODO, förutom i den lilla skellefteå klacken så bestod utav folk från skellefteå och familjen Saveman. Haha fast det kändes som att vi hördes mest iaf. Det var jätte kul att stå mitt i klacken, för då kunde man skrika utan att alla kollar på en. hehe. Det är lite roligt för alla lag har sina ramsor som klacken brukar sjunga. Och när en modo spelare "ramlade" och "gjorde illa sig" så började skellefteå klacken "BOLIBOMPA, BOLIBOMMPOMPA, BOLIBOMPA.." osv. hahaha
Ja det var roligt, plus att vi vann det var det bästa! så nu är vi i SEMI mot AIK.

Veckan

Tjena idag hände något konstigt... jag trodde det skulle bli vår och varmt, men nä imorse snöade det som alla kanske redan visste.. haha men det snöade jätte mycket. Och så var jag tvungen att sätta på mej dunjackan igen. ÅH jag hatar Umeå så himla mycket! hade vi bott i södra sverige så hade det aldrig blivit snöstorm som här.

Jag känner mej taggad för denna vecka även fast inget roligt kommer att hända, eller?
Måndag: Ska kolla på Once Upon A Time nu. Möjligtvis kolla igenom läxor.
Tisdag: Ska gå på stan och sen fixa några saker(om jag hinner) Far även till övik och kollar på hockey.
Onsdag: ska äta middag hos min gammelfarmor. Och en till grej det får ni veta på onsdag.
Torsdag: Inget vad jag vet kanske ska träna för det hinner jag inte imorgon.
Fredag: Ingenting mer bestämmt resten av veckan.
Nästa måndag: Boyfriend is coming out on iTunes!

This boy have SWAG!!
@juliasaveman

Det snöar

Hejsanhoppsan fallerallera. Idag är det söndag och det har inte hänt något roligt idag men igår däremot så var jag med Ingrid på kvällen och först var vi och kollade på Emma när hon tävlade hon var jätte duktig (som vanligt). Sen for vi hem till mej och vi skulle klippa ihop äggvideon men istället satt vi och facerapade varann haha, eller ja vad man ska kalla det vi hade varsinna datorer och satt inne på varandras facebook. Så chattade vi med ganska många personer hahah och ja om du blev träffad så var vi inte seriösa;)
Efter maten ska jag till Ingrid(:


@juliasaveman

Det mest ointressanta på länge..

Adidasss

@juliasaveman

2012-03-17 Lördag

Idag blir det träning på gym för mej och Johanna, och mamma. Efter det så ska jag nog vara med några kompisar kanske får se. Sen har jag inget planerat mer än att städa mitt rum också.
Juste jag ska kanske fara och kolla när Emma tävlar klockan halv åtta i kväll på Umeå Arena(:

Ps. det är inget sugmärke på min hals! Det är ett brännmärke från min låcktång..

@juliasaveman

Fredagsmys

Heej, har varit hos Moa ikväll, med Ingrid, Niklas och Arcema. Fast Arcema for hem lite tidigt så det var ju lite tråkigt. Men iaf vi såg på film som vanligt sen så lekte vi lite "lekar".
Har just målat naglarna det vart helt fucktup så jag ska ta bort det imorgon. Jag tänkte lyckas göra fransk manikyr på mej själv men somsagt det gick inte så bra. Jag måste köpa ett nagellack som är till för det.
Ska sova nu(:
väldigt dålig bild menmen

Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar denna grabb?..

LoveLoveLove OMFG!! KOLLA SÅ SNYGG HAN ÄR!

#11days

Nu har jag äntligen jagat ikapp alla serier jag följer, för jag missade ju en heldel när jag var i hemavan. Har ont i öronen efter att ha haft hörlurarna på sen efter skolan.
Jaja mamma sitter och kollar på klänningar på datorn, och jag vill bara till Thailand NUNUNU! Jag ska köpa upp hela landets kläder! haha men jag har mina mål, jag och mamma ska fixa naglarna, få massage varje dag hehe, köpa usa shorts, två par vita convere höga och låga,
en lång klänning och massor av mer(;
Har gjort läxan, spanska för det mesta men även engelska. Skönt att jag och Johanna gjorde matteprovet innan lovet för restan av klassen måste göra det imorgon.
Nothing more to say, so twitter here i come!
#11days

Thailand

Hejhej, är super glad för nu har vi bokat en resa till Thailand om tre veckor! det ska bli så roligt. Slippa skolan alltså det blir roligt. Hehe men det ska bli jätte skönt att åka bort från sverige och åka till något varmt ställe i Thailand. Vi kommer åka runt lite i där, vi kommer vara i Phuket och Bangkok det är det enda jag vet än så länge.

Så här såg det ungifär ut där vi var sist när vi var i Thailand


Fuck School

Hejhej, har inget att skriva mer än att jag hatar skolan mer än något annat! Tänk om man typ kunde ta tabletter och bli smart! så skulle man slippa ha läxor och prov så man inte får någon fritid! åhhhhh känner mej lite som William i den HÄR videon! Alla är jätte smarta, och kan allt och får jätte bra på prov, och bah "åh jag suger jag fick jätte dåligt" sen kommer jag "ja asså jag fick ju sämre..." hehe..


DET ÄR VIKTIGT! KOLLA! KONNY 2012!

PÅ RIKTIGT KOLLA ÄVEN FAST DEN ÄR LÅNG! DU MÅSTE!

Bil

Bilresan igår gick faktiskt ganska bra haha gissa vad jag gjorde?, såg två avsnitt av teenmom och kollade på NSN haha samma som ditresan. Och vi var på Frasses i storuman. Jag kan säga att det märktes att man var i boschen, det var inte det fräschaste stället;)


Home for a while

Äntilgen hemma från Hemavan. Det har varit en mysig vecka fastän det var lite små drygt att åka sista dagen. Vi var  ju i Tärna på eftermiddan igår. Jag är ändå glad för att vi åkte dit för att det var fint väder där och bättre backar än i hemavan.


Backarna here I come!

Äntligen typ en timme kvar sen gäller det, åka skidor för första gången i år! TAGGA TAGGA TAGGA! Hoppas det går bra med mina nya skidor.
Jag hade jätte ont i magen inatt och mådde lite smått illa så jag trodde inte att jag skulle kunna åka, men nu på morgonen mår jag jätte bra, så dagen blir awesume!
Google bild.

Hemavan

Heej, är äntligen framme i hemavan. Tydligen hade pappa med sig en internet sticka så att vi har internet. Iaf bilresan gick bra det gick ganska snabbt faktiskt för att jag såg på två avsnitt av Teen Mom och sen såg jag på Never Say Never på datorn och efter det var vi ju framme. Har hunnit träffa Johanna redan vi bor på samma gata fast hon bor längst bort på gatan och jag bor längst bort åt andra hållet. Haha men ändå vi bor på samma gata.
Har inte så mycket att skriva men, taggar GRYMT mycket att åka slalom imorgon, har inte gjort det på hela året, plus att jag har nya skidor så det ska bli jätte roligt.

Har kollat lite roliga historier, här är en.

En ung brunett kommer till doktorn och berättar att hon har ont precis överallt på kroppen. “Omöjligt!” sa doktorn, “Visa mig!”
Flickan tar sitt finger och trycker det mot sin panna och skriker av smärta. Sedan trycker hon sig på knät och skriker lika högt. Hon fortsätter att trycka på olika ställen på sin kropp och skriker lika högt var än hon trycker.
Till slut säger doktorn: “Du är ingen riktig brunett, va?”
“Nej, jag är egentligen blond!” svarar flickan.
“Jag tänkte väl det”, säger doktorn. “Ditt finger är brutet”

Stan

Hej, idag har jag varit på stan med mamma och shoppat lite:D Eller ja ganska mycket. Jag blir som glad när jag shoppar då vet man att man får lägga in något nytt i garderoben.

Och sen så kom äntligen min efterlängtade bikini idag(a)
:D:D

Söndag

Söndag idag, snacka om tråkig dag! I morse såg jag på vasaloppet, pappa var ju med och det gick faktiskt jätte bra för han så Jag är stolt över dej pappa! Han slog person bästa tid alltså. Sen for jag och mamma till Täfteå och såg när Linn spelade innebandy match + att vi sålde fika. Efter det for vi hem och åt pizza sen vare bara att börja chilla. Efter att ha haft tråkigt ett tag så åkte jag och mamma och hyrde en film och köpte lite godis. Så vi tänkte se den ikväll men då började precis en annan film på tv så då blev vi fast. Sen tänkte vi se den efter det men då blev vi fast över en annan film som vi ser nu. Den är jätte äcklig, det är ingen skräckfilm men den är lite läskig ändå. Det är så mycket mörker och personer som står i mörkret, och bakom folk osv om ni fattar. Och ni vet filmer man blir sur på för att de inte gör som man säger haha, precis en sån film är det. Ojoj nu blir det spännande...
btw jag åker till hemavan på tisdag nu är det bestämt bara så ni vet. Så kommer jag inte blogga då.


Filmen vi tänkte se! och godis;)

Bräntberget

Hade en skit roliga dag idag med fab4 Underbara tjejer kjl! Först vid halv fyra gick vi och fikade och pratade och hade allmänt trevligt. Sen satt vi där i kanske två timmar. Sen for alla hem och efter typ en timme kunde vi inte hålla oss borta från varann så vi for till bräntberget. För det var grats åkning med UG. Först åkte jag och Moa Snow Slider med andra ord skrana. Men efter typ 10min på skrana vart vi less då tog vi en varsin snowboard och åkte. Det var jätte kul! Det gjorde ont i ben och rumpa kan jag säga fast vi var jätte duktiga särskillt Moa.

Jag har inte tagit bilden men det såg ut såhär inga folk som åkte förutom vi och typ 4 till så det var skönt för då hade man sitt eget space.

#LiveMyLife

Godmorgon! eller jag vaknade för två och en halv timme sen när jp skickade ett sms där det stod "Jag har läst ut boken!:D" När jag läste det kan jag ju inte säga att jag blev jätte glad! och nästa grej var att jag vaknade med kläderna på dvs. jeans, tröja, sockar och uppsat hår. Haha jag somnade när jag såg på film på mitt rum sen hade jag tydligen stängt av datorn och bara somnat. Hahah så mamma hade ju kommit upp på mitt rum och släkt lampan.

Jaja ska nog gå upp och duscha för jag känner mej inte så frääsh efter ha sovit med kläderna på. OCH mitt hår var ju tuperat så igår hade jag bara satt upp det så det är bara att börja tova ut mitt hår nu..
Det var jätte kul att bli sminkad igår. Fast det var jätte drygt att ta bort vaxet i bannan för det bara kladdade ihop sig. Plus att jag fick inte bort blodet på händerna så mina händer ser ut som när man var liten och hade ritat med tushpennor.


Fredag/Sportlov

Helt sjukt vad skönt det är med sportlov! Nu slipper vi skolan i en vecka. Och tydligen ska jag till hemavan på tisadg haha det visste jag inte förnst igår. Ja helt hade ju kittelfjäll eller Åre suttit fint, men hemavan är väl inte såå dåligt. Aja back to the day. Vi hade en vanlig fredag med matteprov.. jag tror det gick bra. Sen efter skolan drog jag, jp, Cornelia och Alva på göteborg och fikade. Det var super gott alla åt krossad kladdkaka. Det är typ det gadaste någonsin.
Sen så for vi hem och då hade mamma sina tjejkompisar här och det hade jag glömt bort så jag bara klampade in genom dörren bah HALLÅÅÅ sen har dem typ Sex in the City tema så alla var finklädda så kommer jag med stor tjock jacka med halsduk och bara klapmar in.. piiinsamt. Sen har jag Cornelia och Moa varit på UG idag, det var fakriskt roligt vi vart sminkade ja leskig.. typ såhär..
Min arm

#NeverSayNever

Som slut på dagen sätter jag mej nu i min sköna säng och ser på Never Say Never.




Jag hade på mej en JB tröja idag och ett halsband jag gjorde förra året på släjden som det står JUSTIN BIEBER på.

JUSTIN BIEBER♥♥♥

GRATTIS JUSTIN BIEBER! Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att JAG ÄLSKAR HAN! Jag skulle kunna och sitta och skriva hela kvällen hur mycket jag älskar han och varför men då skulle mamma bli sur.
För er som inte gillat Justin har inte gett han en chans.
Hans personlighet, han leende, hans ögon, hans röst, hans humor, hela han är PERFEKT!
För några minuter sedan dog jag nästan för jag såg på Ellen DeGeneres när han var med idag och ja kolla här
Det är ju det här jag drömmer om på nätterna att Ellen ska ringa mej och säga att jag ska vara med sen så kommer Justin in. Jag dooog nästan, iaf av gråt för "That should be me".

Tillbaka till att justin fyller år, jag ser på MTV nu det är ett program om han som heter Diary of Justin Bieber.
Det ända jag har i hjärnan nu är JAG ÄLSKAR DEJ JUSTIN!
En av mina favobilder.♥♥♥
♥♥♥♥♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus