-@#....- 386439 error…. Hjp56# error error 404 title not found

Idag var det träning, inget mer har hänt mer än att jag gjorde en I <3 JB trjöja på slöjden eller jag tryckte det på ett linne, bild kommer nog nästa vecka när jag får ta hem den.
KOLLA PÅ DEN HÄR BILDEN LÄNGE NOG TILL DU SER!


Julia is the king in every situations

HAHAHAHA tänkte bara säga att jag har ägt alla i min klass idag;pp eller iaf två av de. Innan jag berättar varför så börjar mej med att våran svenska bok heter "Svenska nu"
-I trappen- Tobbe: Har vi svenska direkt?
Jag går precis för bi: Nä vi har Svenska nu! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Alla som hörde dog dvs JAG!
Och hela dagen har vi sagt "Och vem frågade?" om någon sa nåt random särskillt Emma och Johanna. Så tex om någon sa "Det är fisk till mat" bara sådär utan att någon har frågat så säger man "och vem frågade?" HAHA ja ni fattar.
-På väg iút genom dörren-
Emma till mej och Jp: Hur mår ni?(sarkastiskt)
Emma ingen: Eller... vem frågade?? Haha(sarkastiskt igen)
Jag: DU?
HAHAHAHAHAH jadu ingen fattade nog det där men hon blev så ägd för hon tänkte inte att hon hade frågat en fråga!

Problem!

Asså ja som ni ser så ser att allment konstigt ut på bloggen nu, men Emma skulle försöka hjälpa mej med att pilen skulle synas i bakrunden, ist bytte hon allt och ja la dit någon random header. Men ja vi får se om jag lyckas lägga dit headern igen utan att pilen försvinner. Haha men tack endå Emma för nu syns ju pilen iaf i bakrunden:)

EMMA ÄR BÄST

Hej, ville bara säga att emma är bäst :) Hejdå♥

Gamla bilder är det bästa som finns!

Kollade på Annas blogg där hon hade skrivit att hon hade kollat på gamla inlägg och jag var ju bara tvungen att kolla då. Så jag hittade en del fina bilder från feman. Det var lite annat än femorna nu förtiden.
små?

Träning

Har varit och kollat när min pappa hade en skidtävling, han hade inge bra glid så det gick inte så bra men har tog det som en bra träning sa han. För mej som kollade på fick jag stå och frysa fötterna av mej i typ en timme inte kul!
Nu sitter jag och ser en romantisk drama film på tv3 som heter Sundays at Tiffanys tror jag. Men nu ska jag gå och byta om för jag her träning klockan fyra.

Lördags chill with the girls

Tjena ikäll var jag med Moa och Ingrid, Arcema kunde inte va med för hon var på Ålidhem så det sög ju menmen.
Vi gick på en liten promenad och jag gissar att alla som såg oss trodde att vi var höga eller nåt för vi var laagomt spidade + att vi faktiskt filmade hela vägen till hemmakväll!
Sen såg vi på film som vi trodde var en komedi men filmen slutade med att tjejen dog i cancer så jag ni kan ju gissa om det var en komedi eller inte.
Men jag och ingrid gjorde en Autodance kolla den här på ingrids facebook.
Hade inte mycke mer att säga ska se Elsas värld nu och om jag orkar Once Upon a Time också. Godnatt!

One time Belieber always Belieber

stor skillnad? ja!
När en kille tänker Justin Bieber tänker de att han ser ut så där, MEN nu är my Baby inte så liten längre han fyller snart 18..
så här såg han ut idag på Nrj Music awards
But like in the title One time belieber always belieber!(L)

Naill är söööt

Satt och lyssnade på One Thing - One Direction och kollade på musik viden när jag troligen råkade trycka på mellanslag så den stannade, när jag kollade på skärmen var det stannat på denna söta bild
haha naill(:

Hjääälp mej!

Ja somsagt så verkar ju musen försvinna om man drar den i bakrunden, hehe och jag sa ju att jag skulle fixa det.. men nu kommer sanningen jag kan inget om blogg.se så vill någon försöka hjälpa mej med hur man gör att musen syns igen? det skulle vara väldigt snällt!
Tack i förväg till den som hjälper mej:]

Just a question

FÖRSVINNER MUSEN FÖR ER OM NI DRAR DEN I BAKRUNDEN?

Snälla kommentera era svar om jag måste ändra det eller om det bara är så för mej.

lördag,lördag, vad ska jag göra idag då?

Idag är en precis lika dan Lördag som alla andra Lödagar. Har inget riktigt bestämmt på dagen men sen på kvällen brukar det hända någonting iaf. Så ikväll ska man kanske köre en favorit i repris med fab 4, så kanske vi ser på film eller något precis som sist. Eller hittar vi på något helt annat. Vi får se om vi kan va med varann.
Ni kan ju alltid ringa om ni inte heller har något att göra just nu.
Sitter i soffan med mammi och ser på SM i skidor, har inte ätit frukost eller lunch för jag vaknade nyss, klockan är 12.08 hehe.. Jag måste bättra mej på att vakna.
Bjuder på en suddig oseriös bild på mej just nu.

Freeeedagar foreva

Hehe ja nu har jag ju tjatat så mycket om att skaffa en blogg, och så skriver jag aldrig? vad tänkte jag här. Men ska förbättra mej men det är ju bara det att det händer ingenting i mitt liv just nu..
Men jag kan berätta om min dag.
Vi hade studiedag idag men jag ville se hur bräntis var. Så jag for och var på bräntis hela dagen såklart var det ju planerat. Det var jätte kul där jämfört med våra dagar som vi har på haga.. även fast de inte har datorer eller smartboards så var det roligt och det kanske bara är bra att man inte har datorer för då blir ju alla mycket mer sociala. Som inte min klass är skulle jag vilja säga.
Klockan sju hade vi match mot SSK 97 heheh ja vi var inte så bra i andra halvlek, så vi losade men sådär 12-0... vi har aldrig förlorat med så mycke max är typ 3-0 i en seriös match men vi gav upp gaanska mycket på slutet.
Det var allt om min dag ska fortätta droga Once upon a time, det är en bra men ganska konstig serie.
sötnöt

Before I Die

Vadå höga förväntingar?

Never Say Never♥

Hejsan har egentligen inget att blogga om menmen det kan ju vara roligt att jag skriver något.
Idag hade vi bad på idrotten det var faktiskt ganska roligt. Sen hade vi reflektion och det betyder att vi får sluta 13.30 fast vi fick sluta ännu tidigare.
Imorgon är set sovmorgon skööönt Zzzzzz...
Aja ska se Never Say Never nu och plugga lite glosor see ya


Min dröm kändisdejt

klicka på bilden för att komma till spelet. Jag fick ju såklart Justin! hehe...

Nothing to do..

Måndagar tråkiga som vanligt. Har inte hänt mycke mer än att haft bad på idrotten.
Jag och Arcema sitter och pratar om hur vi ska göra på onsdag för då är hon ledig och på fredag då är jag ledig så vi tänkte att vi kanske kunde komma och hälsa på varandras skolor. Men vi har bad på onsdag så det kanske inte blir så bra om hon ska komma till haga, då kommer jag hellre till bräntis:D
Men vi får se, ska börja göra mej i ording för säng innan mamma tar datorn från mej. Har inget annat intressant att säga mer att jag skaffade weheartit idag. Har också drogat twitter idag men inget intressant hände där heller.
snygging

DAGENS EPIC


Söndag

Har haft världens bästa helg. I fredags var Arcema, Moa och Ingrid här vi såg på Fredagskväll med Malin på barnkanalen för det var om One Directions, sen såg vi Never say Never och Ingrid och moa började älska Justin!!! det är jätte bra eftersom att vi nu har skapat ett "band" där vi bara ska sjunga covers på Justin Bieber så måste man ju gilla han. Vi heter Fab 4 men jag började tänka efter att the beatles hette väl The fab four det innan de hette the beatles? Men nu spelar inte de någon roll för nu kommer den nya generationen. Vi började iaf  med att sjunga Love me i mitt vardagsrum i fredags.

Igår var jag ingrid och arcema på moas DM final match de förlorade på suddenstrffar, ganska surt för de var de bra laget. Sen på kvällen såg "fab 4" på film hos moa vi såg Bad teacher, den var sådäär, men vi åt masssssor av godis haha.

Idag är det träning vi får se om jag ska vara med känner mej lite kraslig har varit hes hela dagen och gått omkring och hostat men jag är nog med ändå.
bild från uppvärmingen
en del av mitt rum som moa la ut på fb UTAN mitt tillstånd:OOOOOOOOOO hehehe

fab 4



Picnik försvinner

Har inget att göra just  nu men jag tänkte bara säga att picnik kommer att försvinna. Det är ju typ det enda redigerings programet jag kan med
men det som är bra det är att tills april kan man andvända alla efekter och andra saker som det är premium på annars, så jag gjorde ett litet kollage.. även fast jag inte andvände några premium saker utom modellen;)

got2lövYahGuys

hejhej sitter just nu i soffan och chattar med Arcema på facebook, det har varit en så rätt galen kväll. Moa, ingrid och Arcema var här och vi såg på NSN och sen kom vi på att vi skulle skapa ett band när vi sjöng covers på justin bieber och ja det lär ju fint. Och jag är rätt stolt har just nu fått Moa och Ingrid att också älska min babe JUSTIN!
man kan inget annat än ÄLSKA ER!

Gangsters

Kom hem från öppet hus på skolan för ett tag sen. Vi var tvungna att vara där fast den enda vi gjorde var att spela fia med knuff om pengar jag vann en krona(stolt)
Vägen hem gick vi på 45 minuter hahah vanliga fall brukar det ta 10 min. Men vi hade roligt jag och Noah slängde ner jp i en snöhög:D. Plus att adams byxor gick sönder mellan benen haha. Men dagen har varit väldigt chill even fast vi hade det här på kvällen men vi kommer ju att få igen de timmarna någon annan dag.

SAKNAR

Brithday surprise

LÄS ALLT OM DU ORKAR:D
Jag glömde berätta vad som hände på min födelsedag i förrgår. Jo det var så att när vi går hem från skolan går ALLTID jag hem med johanna och emma, men i tisdags så hade Emma gått tidigare, och jag frågade johanna varför inte emma var här och då sa hon att hon var tvungen att gå hem tidigare med alma(emmas lillasyster). När vi var vid vägen sa johanna "oj juste ja idag skulle ju min mamma hämta mej, vänta jag ska bara ringa henne" men sen skulle hon tydligen inte det. Under hela vägen hem drygade Johanna hela tiden och gick jätte långsamt. Och när jag säger drygade så menar jag att hon puttade ner mej i snöhögar(fast jag är starkare så jag han dra ner henne före) och hon sa konstiga saker. Hon ringde sin mamma och sa "hej mamma är du hemma? okej för jag är hungrig kan du göra mat? okej har du dukat? är elin och pappa hemma? okej ja MAMMA jag har ridning ikväll och den ska jag gå på MAMMA" allt det där var jätte konsigt hon frågade om hennes mamma hade dukat bordet och varje gång hon sa mamma sa hon det extra tydligt. När vi hade kommit till emma ungiför sa johanna "eh jag tror att jag glömde min ena vante hos dej för ett tag sen kan jag följa med dej in till dej så kan jag kolla? jag blev ju förstårs väligt fundersam för mamma hade sagt om det låg en okänd vante i vår hall för det gör hon alltid. Men när vi går in på gården ser jag något konstigt ljus i köket. När vi går in ser jag fortfarande ljuset och det var ju helt mörkt i hela huset, jag tar ett steg in och ser en tårta med ljus i jag får ur mej ett NEMEN... sen hoppar Emma, Alva och Cornelia ut från vardagsrummet, (jag vart ju jätte chokad fast jag anade det liite/ganska mycke)
hemsk bild på mej där men.
Alva filmade allt men hon har inte skickat filmen än men vi får se hur det blir med den:)

My first love was sleeping!

heyy guys, hade sovmorgon i morse och det var hur skönt som helst! jag fick sova!!! Idag var en grym dag somsagt hade sovmorgon till 9.35 sen hade vi svenska och språk, sen hade vi invigning som bestod av att få kolla på alla grymma elever som går på hagaskolan tex Olov som är grym på piano. Sen fick vi tårta sen fick vi gå hem chill dag kjl.

Någon bloglovin grej

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3370769/juliasavemanbloggse?claim=xvey7qxe7z5">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Mera bilder


My Birthday

tack till alla för en underbar födelsedag både på skolan och hemma! fick inte så mycket presenter men jag önskade mej inget annat än en iphone 4s men det fick jag inte... men jag fick pengar så att jag kan köpa en om fem år ksk ist för om 6år...
Men det bästa var ändå min Bieber tårta den var lika god som den såg ut! och lika söt!
Det kommer fler bilder imorgon när jag har tid!

Happy Birthday to me!

tjenatjena, idag fyller jag år yihooo!!
Fick inte så mycke så mycket imorse förutom en locktång och the sims 3 pets, men jag önskar mej inget heller så jag blir inte direkt besviken om jag inte får något annat än pengar ikväll. När jag kom till skolan viste typ alla om att jag fyllde år så då blev jag väldigt grattad. Vi hade spanska första ämnet och då fick alla sjunga för mej på spanska och det var JÄTTE awkward för mej och alla som behövde sjunga.
Sen fick jag presenter av Johanna, Emma, Alva och Cornelia också då fick jag choklad av johanna, av emma fick jag godis/tuggummi och en bodybutter och av Alva och Cornelia fick jag något nagellacks grej och ett läppglans.
TACK SÅ MYCKE FLICKOR!!!!

school...

rast nu sen engelska, idag är tråkigaste dagen på hela veckan, men dagen går oftast jätte snabbt för vi hade idrott första timmen.
vi är liiite lika...

He is amazing

Jag har set den här videon typ hundra gånger men den är lika gullig ändå.
KOLLA 4.40 NAAAWWW JAG VILL BARA VARA DÄR OCH KRAMA OM HAN!

http://www.youtube.com/watch?v=SGEfKqgfrds

Har just duschat efter att ha varit på träning med världens bästa lag, dvs IFK UMEÅ/MARIEHEM!
Det var typ det jag ville säga att ni är bäst!
Jag hoppas ni har kollat på micke bjuder nu för att det är viktigt vi ska bli famous!
Jag tänkte att efter som att folk bjuder så kan ju jag det med, jag bjuder på denna bild

Micke bjuder

Den som inte kollar missar något historiskt!!
SPRID TILL ALLA! VI VILL HA MÅNGA VISNINGAR!

sleep over

jag säger en sak det är inte bra att chatta med johanna på facebook om man ska fråga något för då slutar det med att man måste spamma sönder hennes fb för hon ska svara
DÅLIG BORTFÖRKLARING HAHAHAHAHA
Aja ska sova hos Bea idag eller inatt med och Maja o Bea såklart!
Bild tagen av Maja!

Om någon vet hur man ritar på paint HJÄLP JOHANNA!

okej jag lovade johanna att jag skulle lägga in den här bilden som hon ritade på mej på paint

jag är en prinsessa!

true..

Populära tjejer:

Populära killar:

Jag och mina vänner:

LOLIS

OMB

Läste just den här texten och jag började grina direkt! läs den om du gillar Justin bieber och asså alla tankar som kom när jag läste..

Someday when I have children and grandchildren, my granchildren will read or see the news and yell “GRANDMA, JUSTIN BIEBER DIED! Who is he?” That’s when I go to my room and look for all my things, the CDs. I will put them in the recorder and a tear will fall from my eyes. I’ll watch the thousands of magazine clippings, all his photos, that piece of paper… that ticket that led... to happiness. I will watch all his videos and read his book. I’ll remember the day I met him and got to talk to him. I’ll remember his cute laugh, his smile, the hair we all loved and that voice. I’ll remember his caring heart. I’ll remember that day I first saw ONE TIME. I’ll remember the fights I had with people to defend him, all the amazing beliebers I met and talked to. I’ll remember Kidrauhl, the first time I went to one of his concerts, the tears that spilled, the first time I went and saw NEVER SAY NEVER 3D. I felt so close to him. The pride, the love and passion. So many memeories, tears, smiles and laughes that came from me because of that boy. My heart will remember all of those fangirling moments and his angel voice. I’ll remember “NEVER SAY NEVER. RIGHT?” I will remember every little mistake, every sentences and everytime he said “Hi, I’m Justin Bieber” and all the times I said after him “No shit Sherlock.” At that moment my grandchildren will come to me and ask me what happened and why I’m crying and smiling. I’ll look at them and say “This was the first boy I loved.” He learned me that dreams come true, that everything if possible if you blieve in it. That friends and family ALWAYS have to come first. I’ll remember that he taught me to always help others who need it and never take anything for granted. And as much as it might hurt me that his gone, everyone will. I’ll smile and remember all of the smiles he brought me. That for the first time, he is with those he belongs with. Angels. I’ll look at the window with my grandchildren beside me and say “Thank you for everything. Thank you for giving me hope, believing in myself and for all the smiles. Goodbye Justin.”

FREDAG DEN 13:E

Fredag den 13:e var igår eftersom klockan är över 00.00 men jag tänkte iaf berätta att jag klarde mej bra jag lever fortfarande, men... jag ramlade några onödiga gånger OCH jag fick inte ta bort min underkäk
tandställning:( men den syns endå inte.
Jag tror att ALLA har sett Nalle har ett stort blått hus och jag hittade just hejdå sången till den. Det barnprogramet är så mysigt

Heeeeeeyy macarena

har just varit med johanna vi dansade lite och såg allment sär ut! innan var jag jp och noah ute och "åkte" skrana fast vi åkte inte så mycket för allt slutade med kaos..

Elsas värld

Sitter just nu på rasten mellan so:n och engelskan och ser på senaste avsnittet av elsas värld. Det är jätte bra!
klicka på bilden för att komma till avsnittet!

like a naill lover by: evelina wing

hejhej, jag bloggade inte på haga community lektionen för att vi pratade så mycke om vad vi skulle göra nästa lektion. Jag, Johanna och Rawda ska göra en "novellblogg" där johanna skriver och jag och rawda tar kort. Det blir jätte kul för vi har världens bästa ide om vad vi ska skriva om haha. Och påtal om novellblogg sitter just nu och läser Evelinas novellbogg om One Direction det är jätte bra!--> Länk<-- till den.
Ska duscha nu see u
like a justin lover


Haga community

Nu har jag bytt till min gulliga sida som man har när man vill ha något. Jag har gått omkring och frågat massa lärare på skolan om jag fick byta från idrott på elevensval till Haga community, efter som att jag är världens "snällaste" (ibland) så lyckades jag byta yees!!
så det blir nog mer bloggande då!

ÄNTLIGEN!

yes, äntligen! Efter för många års tjat om att få skaffa en blogg har jag fått det nu! det hände faktiskt en gång att jag skapade en blogg utan att mamma viste om det men efter typ en månad blev jag upptäckt och fick data förbud.. man lär sig av sina fel. Nu FÅR jag ha en blogg som tur var!

Jag ska FÖRSÖKA fixa bloggen nu så den blir fin hur nu det ska gå. Men Johanna och Emma får nog hjälpa mej.
Fortsätt nu läsa min blogg så att jag vill fortsätta med att blogga och nu i början får ni hjälpa mej vad jag ska blogga om osv. så kommentera vad ni vill!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus