WIHOOO

Nu kör vi tjejer!

Ett stort grattis till min fina Johanna som fyller 14 idag/igår!

Somsagt Grattis Johanna. Jag har sagt det typ 25 gånger idag men grattis igen!
Världensfinaste.
Love you!

Die In Your Arms


Kärlek

Kan man vara kär i flera personer samtidigt?! för att jag tror att jag är det!
Justin Bieber
Josh Hutcherson Roman Lob



Waking up...

SÅ SANT!

ESC 2012

Så galet coolt att Loreen vann igår! Det känns så skönt! Vi kommer alltid sist(bortsett från förra året) i eurovision men år vann vi! Nästan så man måste åka till Stockholm och kolla nästa år. Haha det hade ärligt varit kul. Om Sverige inte hade vunnit hade jag velat att Tyskland skulle göra det.
Låten är jätte bra, och killen som sjunger...... jag har smällt i hans ögon!

Sommar Summer Verano

Johanna är fin som vanligt!

#Summer

Äntligen, nu börjar det bli varmt och man kan gå i shorts. Har varit i stugan i helgen med Johanna. Det var riktigt härligt varmt väder. Hoppas det inte börjar regna en massa nu och bli kallt igen. För det vill jag verkligen inte!

GLAAAAAAD!

Rubriken säger allt! Är så sjukt glad att det inte går att förklara. Hela jag vill bara explodera med glädje! Spelade match idag och VI vann med 1-2 på förlängning. Vi är så galet glada att vi vann. Älskar mitt fotbollslag så grymt. Och kan inte fatta hur sjukt galet mega roligt vi ska ha i sommar på alla cuper!
Här är några snygga lagbilder, eller snygga och snygga...
Facebilder på ALLA! Alla utom den första bilden.

Mitt hår

Anonym om Summer:
kan du itne visa bättre bild på håret?:
Svar: Ja men gudars, förlåt jag tänkte faktiskt inte på att lägga ut en  bättre bild, men det är klart! Här kommer en!
HELT OREDIGERAD! Helt narurlig inga effekter, this is me, and my hair!

Syslöjd

Nu är det inte så långt kvar till sommarlovet, så på syslöjden fick vi inte göra något mega projekt så då gjorde jag ett kuddöverdrag eller vad det heter. Tadda! så min säng  blev fin nu!
Den där kudden var på,                               Den här gjorde jag!

Summer

Tjao, vad händer?
Idag har det varit jätte varmt och jag, Johanna och Emma hoppade studsmatta hos Emma, i linne. Sen cyklade jag och Johanna hem i sockar. Det var hur skönt som helst. Ja vi cyklade då hem till mig sen såg vi på Little Manhattan.
Josh Hutcherson är med i den när han var typ 10år. Så sjukt galet söt kille, jag och Johanna satt ungifär "aww" "naaawww" hela filmen!
Nu ska jag komma på en spökhistoria på engelska, vi har prov imorgon och då ska man skriva en spökhistoria på engelska... Lycka till Julia! hehehe
Sommar!

Godnatt

Godnatt mina vänner och alla som jag känner! Och såklart alla andra också!
Pusspuss

Small Bump

Tjena, har inte riktigt haft tid att blogga i helgen för har varit på stan två dagar i rad från morgon till kväll.
Men nu är jag hemma. Igår var det kulturnatta! kul som vanligt. Åkte ner på stan vid ett för att se Johanna dansa. Hon var jätte ducktig, sen gick jag, Moa och Ingrid runt lite på stan. Kollade tex på Breakdance det var jättre roligt och helt sjukt vad duktiga alla var. Det var tre stycken som var kankse sju år och var helt grymma! Sen vid sex så for vi hem för att äta sen vid sju åkte vi ner på stan igen och träffade lite folk. Sen när det började närma sig nio så gick, jag, Moa, Ingrid, Arcema, Arsema, Sofia, Niklas och Emeric ner till Megazone och kollade Champions league finalen i ett rum där. För att Sofias föräldrar äger det. Det var en sjukt rolig kväll!
Idag har jag haft match i Rödbäck mot Umeå Södra. Vi vann med 0-3 tror jag:D Även fast vi inte spelade sådär mega super bra! Men vi vann iaf.
Jag har köpt en almanacka så att jag kan skriva in när jag ska dömma och lite sådanna saken. Och framsidan på den är så att man kan sätta dit en egen bild, jag hade inte tänkt så mycket på vad jag ville ha tills jag såg baksidan av senase frida tidningen, det är en reklam för Someday. Och Det är en "stor" bild på Justin. Haha så kreativ som jag är så klippte jag ut den bilden och satt i min almanacka! SMART!
Nu hade jag tänk att se lite på Pretty Little liars eller läsa lite HungerGames.
Tadaa!

Färgad och klar

Nu har jag äntligen färgat håret "blont" jag skulle mer säga bara ljusare. Men det kommer att bli jätte ljust när sommaren är slut för då har det ju blivit solblekt också. 
Jag kom precis hem från stan, har varit där sen åtta i morse;) Men det var skoj, jag och Linn åt lunch tillsammans. Och jag provade sushi för första gången... det var inte gott!
På Easten Palace

Före och Efter bild!


ahhhhhhhhh!!!! Vilken färg?

Nu händer det, nu händer det på riktigt. Ungifär den sista gången jag kollar mig i spegeln som brunett, eller inte sista men sista för ett tag. Imorgon bitti klockan 8.15 har jag klipptid och Emma och Johanna ska med! Tänk om det blir jätte fult... Jaja man måste ju prova något nytt någon gång:)  Haha och jag har inte änns bestämmt mig hur jag ska ha det, alltså HUR blont, jag ska iaf slinga hela håret (inte randigt) så att det kommer inte bli en och samma ljusa nyans. Jag ser framemot attse hur det blir. Men jag är samtidigt lite rädd att det inte ska passa...
Kanske lite sent att tänka på det här, tror ingen kommer att kolla min blogg innan åtta imrgon, menmen, jag ska försöka lista ut vilken av dessa som är snyggast,
Nu händer det, nu händer det på riktigt. Ungifär den sista gången jag kollar mig i spegeln som brunett, eller inte sista men sista för ett tag. Imorgon bitti klockan 8.15 har jag klipptid och Emma och Johanna ska med! Tänk om det blir jätte fult... Jaja man måste ju prova något nytt någon gång:)  Haha och jag har inte änns bestämmt mig hur jag ska ha det, alltså HUR blont, jag ska iaf slinga hela håret (inte randigt) så att det kommer inte bli en och samma ljusa nyans. Jag ser framemot attse hur det blir. Men jag är samtidigt lite rädd att det inte ska passa...
Kanske lite sent att tänka på det här, tror ingen kommer att kolla min blogg innan åtta imrgon, menmen, jag ska försöka lista ut vilken av dessa som är snyggast,
De är lite snar lika men vilken är snyggast?! OCH!!!! ska jag ha dip dye?

kristi himmelsfärd

Är det bara jag som kommer njuta av den här helgen?! Ingen skola på 4 dagar det är ju nästan som ett lov;) chill. Här uppe i umeå är det ju Kulturnatta, och ja nästan hela umeå är på stan. Det blir jätte roligt även fast jag inte riktigt vet vad jag ska göra än. Eller jo det vet jag. På fredag blire klippning och färgning av håret för mig. Nu ska jag iväg till Emma en sväng innan jag ska äta. Vi kanske ses i helgen?
Snart är det sommar, jag vet att det nästan redan är det men inte här uppe, men snart så.
Hejdå vinter, hej sommar!

Tisdag.

...

Söndag 2012-05-13

Nu ligger jag i våran bäddsoffa eftersom att jag inte vågade gå upp till mitt rum igårkväll, haha. Så jag har sovit i soffan inatt.
Här är det ur tråkigt och det finns verkligen ingenting att göra, och jag har läst ut "Fatta eld"(Catching fire) och jag hade inte med mig tean hit ut. Menmen som tur var så körde pappa moppe hit, så nu ska jag ut och köra lite. Ikväll ska jag kanske jobba på UFC matchen med mamma. Men innan dess så måste jag hitta på något roligare. Jag försökte vara ute och fota lite men det var inte lätt eftersom att jag varken hade en bra kamera eller något att fotografera. Så det blev med mobilen.
Jag har varit och kollat lite på min älskade Chippens gravsten. Han ska få det fint i sommar med massor av blommor, sen ska jag ta bort allt gräs som har växt där.
Det blev något kort ointressant inlägg menmen, nu åker jag en sväng ses, brrrummmmm
Hyffsat bra mobilkamera

Stugan.

Nu blir det sesongspremiär i Stugan för mig, familje kväll.
Ses imorgon eller på skype ikväll! julia.saveman

Nytt hos mig

Sminkbortagning: ÅhlensNagellack: H&MEyeliner: H&M, glömde sätta på korken på min gammla så den torkade ut...Linne: BikBokLinne: BikBokShorts: BikBok

Detta fält var tvunget att fyllas i

Ja då var man hemma igen från domarutbildningen. Och ja den gick snabbt, eftersom att vi för det mesta kunde allt. Men en del nya saker fick jag lära mig, som vart man ska stå på planen när bollen är där osv. Ja men det var kul, så nu är det bara att vänta tills någon ringer och frågar om jag kan dömma. Det är lite läskigt. Tänk om jag är urkass... Ja det lär jag ju märka första gången.
hehehe... ja lite proffsligt ser det ut, eller? Dock ska man inte dömma i mjukisbyxor;)

Domarkurs

Tja nu drar jag och Ingrid iväg på domarkurs i fotboll. Det ska bli super kul, både att se vilka som också är där, och vad vi lär oss. Nu ska jag bara äta lite fukost;)
Taggad brud, nu kör vi!
Ps. var på stan igår och köpte lite saker, det kommer ut lite senare:)

Dip dye?

Tjenare, det händer inte så mycket i livet just nu, så det finns inte så mycket att skriva om. Men idag tänkte jag säga om ca en vecka ska jag färga håret blont... ja det blir ganska kul att se, har endast tonat det mörkare förut, sen ska jag ha brun dip-dye, haha somsagt får se hur det blir;) och eftersom att mitt hår är så sjukt slitet så kommer jag att behöva klippa av det typ en dm...
Så just nu föröker jag ta farväl av min bruna långa hår...

Byxor

Hola!
Den här våren/sommaren hade jag tänkt att våga lite mer, alltså inte typ bota min spindelfobi, mer hur jag klär mig. Vanliga fall har jag svara jeans, ett linne/t-shirt/tröja no more. Men ja jag ska bli lite mer färgglad och våga ha kläder som man kanske inte brukar se mig i. Jag tror själv inte att jag kommer att lyckas. Men det hade varit roligt.
Dem här två byxorna andvänder jag nästan aldrig, varför? dem är ju ärligt as snygga.

Fullbokad hela helgen.

Jag har kommit på att jag börjar ungifär alla min blogg inlägg, "förlåt att jag inte har uppdaterat" inte exakt de orden men med samma mening, och jag menar det igen. Jag har faktiskt kostigt nog haft fullt upp i helgen.
Fredags var jag hos Cornelia på tjej middag, för att hon fyllde år för en vecka sedan, har nog inte nämnt det här men GRATTIS i efteskott Cornelia, här är lite bilder från hennes blogg. Vi hade super kul! Vi lekte lekar och ja hade trevligt och skrattade.
Alva...
I lördags var jag först och köpte ett par jeans på stan med mamma, men vi kom iväg ganska sent så efter vi hade köpt jeansen så var nästan alla affärer stängda. Så vi for hem och då skyndade jag mig att äta och gör mig i ordning för då skulle vi på Allstar och se på The big Game Liverpool-Chelsea FA cup final! Det var jätte roligt för nästan alla på hela "Pubben" hejade på LFC sen var det typ två pers som hade chelsea tröjor på sig. Synd bara att liverpool inte vann. Men det var ju kung av dem att komma till final!
Efter matchen följde jag med Linn och så hade vi en liten tjejkväll och såg på "The vow" "Älska mig igen" på svenska, och åt godis. Filmen var mysig och romantisk, ungifär precis som jag hade tänkt mig.
Idag söndag har jag haft match och vi vann med 4-0. Härligt tjejor! efter matchen stannade jag och några till och såg Moas match med killarna, vi frös hela bunten men vi hade filtar och paraplyer och varandra så vi klarade oss. Ingrid tog ett gulligt kort på oss och la ut på instagram men jag har ju ingen Iphone eller android mobil satt ja jag kan inte visa den bilden. Nu hade jag tänkt att läsa lite från världens bästa bok dvs andra boken av hungerspelen "fatta eld".
Puss

Godnatt

Godnatt alla söta, har haft en grym helg! Hoppas ni också har haft det. Själv har jag ont i benen och resten av kroppen efter två dagar men fotboll. Men det är härligt med lite träningsvärk och skrapsår på benen, nu börjar den riktiga ute fotbolls sesongen!
Taggar Gothia med världens bästa lag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus