Serie tips

Jag följer en hel del serier, eller följer och följer jag kollar ikapp en hel del serier. Och om du känner för att börja kolla på en ny serie så här är alla serier jag kollar på. Lite tips.
Gossip Girl
90210
Pretty Litte Liars
Teen Mom
Teen Mom 2
Revenge
Awkward
Once Upon A Time
Being Liverpool
 
Alla är länkade till sidan jag brukar se serier på, det är gratis men det kommer upp väldigt många reklamfönster. Men ALLA serier finns på den sidan!
Jag kollar ikapp på Gossip Girl men jag är snart ikapp, 90210, och Revenge men det började jag kolla på idag.
Imorgon börjar 2:a säsongen av Once Upon A Time. :D

Being Liverpool

Jag mamma och pappa har just sett på två avsnitt av Being Liverpool. Kan inte säga något annan än att jag älskar det laget. Serien handlar om Liverpool, (ganska självklart) så ja man får liksom följa med deras familjer och när dem tränar och allt, helt fantastiskt! 
Åh jag vill såå gärna åka till Liverpool och se Liverpool live på Anfield! 
 
Mina underbara tröjor!

Foto

Här är några av dem 100 bilderna jag tog imorse.
 

Lördag

Det här inlägget är till dig Arsema! Bara för att du tjatade typ 5 gånger igår att jag skulle blogga mer.
Så ja nu bloggar jag, och ett till inlägg kommer senare med bilder.
Fredag/Igår:
Hade ingen träning igår men Ingrid vill ha träna iaf så vi la upp en lite extra tränig. Vi var inte så många men vi gjorde inte så mycket heller. Det var jag, Johanna, Arcema, Arsema, Ingrid och Mirja som var där. Det slutade med att vi spelade "sigge" med två killar som var 11 och 12 år. Haha dem var lagomt mer tekniska än oss. 
På kvällen var jag och Arsema och Ingrid. Vi satt inne på Chatroulette hela kvällen. Nolifers.
Lördag/Idag:
Jag har varit ute och fotat lite, för jag hade inte så mycket att göra imorse. Så jag var ute sådär 30-40min tror jag. Det var jätte skönt för jag gick ut i skogen. Man blir glad av att bara vara utomhus. Jag ska ladda in bilderna nu. Så dem kommer i ett annat inlägg.
 
Saknar mina bruna ögon.

Nya bilder

några nya bilder i headern. Klaga inte för det tog år att göra, få till alla bilder i rätt storlek osv. Och har aldrig någonsin gjort en gif förut satt, ja.. men två höst bilder iaf, sen går bilderna i olika takt men det är en annan femma. orkar inte fixa det nu. För nu måste jkag skynda mig som sjutton. Har match snart och har inte ätit än...

Svante

Slutade 12.30 idag, för lärarna ska skriva på unikum åt niorna så då får alla sluta tidigt. Jag och Johanna stannade kvar lite på skolan och spelade fotboll.
Men sen ringde vi Cornelia och frågade om vi fick komma till henne och träffa hennes nya hundvalp Svante. Så jag Johanna och Rawda cyklade till henne.
Typ den sötaste hund jag någonsin har sett. 8 veckor ingen riktig koll på benen så han bara gled omkring.

Bilderna är tagna med mobil kameran, och han kan ju inte riktigt sitta still så han var lite svår fotograferad.

24 September - 2012

 
Snabb inlägg, pappa kommer snart och hämtar upp mig. Ska äta middag hos min gammelfarmor. Mummms... 
Ja jag lär väl komma hem lika tjock som senast. Skolan idag var helt ok, sovmorgon och vi fick sluta typ en halvtimme tidigare. Weeiii. Haha nä nu måste jag åka. 
 
Snabb bild jag tog för att jag inte viste vad jag skulle lägga in för bild.

Helgen i stugan!

Jag ska nog lära mig att blogga mer från mobilen. Eller vad tycker ni? 
Det blir ju inte så många inlägg nu för tiden. Men det är ju lite så att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Jag går i skolan, jag pluggar, jag tränar, jag äter och jag sover. Hur intressant är det att läsa? Men jag ska försöka skriva en rad då och då iaf.
Helgen har inte varit så rolig. Har för det mesta varit i stugan. For dit igår och sov där inatt. Nu är jag hemma och har inte gjort ett skit idag. Mamma och pappa håller på och tapetserar vardagsrummet. Och jag har endast suttit i soffan och kollat på. 
 
Fyra bilder på Moi från helgen.

Godnatt


Helg bloggning

Hejsan, det är så svårt att hinna med att blogga på dagarna när det är träningar och läxor, serier och allt möjligt som jag prioriterar före bloggen som måste göras.
Men nu blir det ett litet inlägg. Veckan har varit riktigt rolig faktiskt (resten behövs inte läsas) har lyckats med rätt så oskillade saker tex att ramla ner i en vattenpöl. Alva lyckades välta sin matbricka över sig på lunchen igår. Sen idag på lunchen la Sam en banan i Rawdas mjölk (moget jag vet) Sen när hon skulle hämta ny mjölk la jag en banan på hennes talrik. Och Rawda hatar banan. Så då tar hon ett appelsinskal och använder de som slangbella och snörde över bananen på mig. Då vart jag så "rädd" att jag råkade hälla ut mitt vatten över hela bordet... Sen skulle Manuel hämta nytt vatten till mig, så när jag dricker första gången smakar det som vanligt men andra gången halsar jag i mig vattnet och känner att något smakar konstigt. Så jag bara löpte ut ur matsalen ut på gården och jag trodde ärligt att jag skulle spy. Eller rent ut sagt jag ville spy, för smaken var så vidrig. Då var det så att han hade hällt i "lite" salt i mitt glas men andra gången hade allt salt farit ned till botten så jag drack salt och lite vatten...


Nu ikväll har jag varit med Ingrid först möttes vi på coop. Det var svin kallt ute och hon kom i ballerina skor uppvikta jeans och en tjocktröja medans jag hade frysit as mycket med mössa, halsduk, lång jacka och hyfsat varma skor haha. Men iaf vi köpte ben and jerry's. Sen for vi hem till Ingrid och såg på Hangover. 

Tror aldrig att det har varit så här kallt någonsin i september, det är 1,6° C ute...
 
Oj vilket långt inlägg det blev. 
Pratade med Linn och ett av hennes aupair barn idag på skype också. Det var jätte roligt för då fick jag prata engelska.

Värt att läsa!

Jag är inte riktigt som alla andra... Jag är lite klumpigare än vad en normal människa är...
Haha jag tänkte bara berätta att vi har tema-dagar idag och imorgon. Första lektionen hade tjejerna självförsvar. Sen den sista lektionen "för mig" hade vi Land-Art då skulle man typ göra konst med naturen. Så vi var ute på I20. Sen när vi skulle gå tillbaka till våra cyklar skulle jag visa Sam lite hur man gjorde själv försvar. Så jag visade hur man tog ur sig ett grepp sen skulle jag vända mig om och springa iväg för man vill ju inte att personen som håller fast en ska kunna greppa tag i mig igen. Men innan jag han springa iväg så märkte jag att det var en vattenpöl precis bakom mig... Men jag märkte det liiite för sen och körde magplask rakt ner i världens största vattenpöl...
Hahaha det är tillåtet att skratta för jag låg kvar i pölen och as garvade innan jag kom på att min mobil låg i fickan. Men det klarade sig. Nästa grej var då att 8A som skulle göra exakt samma sak som vi hade gjort tidigare satt och väntade på att deras genomgång skulle börja. Och vattenpölen var kanske 15 meter ifrån där hela deras klass satt. Så när jag reste mig upp JÄTTE geggig och blöt satt hela 8A och stirrade och as garvade åt mig! Hahaha men det var faktiskt riktig, riktigt roligt! 
 
 
Jag ♥ Vattenpöl

Chill dag

Vi hade bara två lektioner idag!!!! Tänkte bara om du ville veta. Haha först hade vi sovmorgon som varje måndag sen slöjd och spanska. Sen tänkte jag Johanna och Emma fara på stan men när vi gick ut genom dörren regnade det så vi vart inte så taggade att gå på stan i regn. Istället for vi hem till Emma. Såg gårdagens avsnitt av X-factor. Sen kom vi på att vi skulle köra våran egen X-factor. Det var riktigt, riktig roligt.
Själv såg man ut såhär och sjöng Moves Like jagger. 
 
Emmas utklädningskläder var amazing!
 
Nej nu har jag super ont i huvudet så jag ska stänga av stänga av datorn en stud.

Tjejkväll

Idag hade vi match i Bjurholm, Sveriges minsta kommun. Vi vann med 0-5 tror jag och dvs att vi också vann serien yeyyy!
Sen for jag hem duschade sminkade mig sen kom Johanna för vi + Emma skulle äta middag hos Cornelia så vi cyklade till henne. Och sen gjorde vi tacos och käkade liite godis. Sen körde vi slap game, det går ut på att man spelar ett kort spel vilket som helt sen den som vinner får bitchslapa den som förlorar. Haha vi lyckades inte träffa så bra förutom en gång när jag slog Johanna... det gjorde tydligen ont enligt Johanna Oops.
Sen försökte Emma lära mig och Cornelia masken det gick inte heller så bra. Ja och nu sitter jag i min säng och tänkte sova.
Godnatt!
Sminkning idag, mina ögonbryn ser inte ut så för att jag liksom drar upp dem på bilden haha.

Bieber night

Tjobba, äntligen har pappa kommit hem från Afghanistan. Han är hemma i två veckor. Hade typ tänkt att vi (jag pappa och mamma) skulle se på någon film ikväll, men som vanligt så hamnar jag framför min dator och dem framför tv:n och ser på någon dokumentär serie från några Norrmän i Afghanistan.
Men jag underhåller mig själv genom att just nu sätta på Never Say Never och köra lila tema på chips burken och glaset.
 

Lyckad shopping dag

Efter skoljoggen for jag ner på stan och träffade mamma. För hon ringde nämnligen och sa att hon hade sett "mina" palladium skor som jag så gärna ville ha. Så självklart for jag ner och mötte henne så började gå in på DinSko för hon hade sett ett par andra snygga skor där. Sen gick vi in på 59 där palladium skorna var. Och gissa vad? dem var lika underbara som jag trodde. Så hem kom jag med två par skor ett halsband en liten pensel som jag kan ha till nagellack, ett vitt nagellack. Och sen for vi hem till familjen Berggren för dem hade något plastburks party där man kan köpa plastburkar. Men jag och Linn var inte super intresserade av det så vi gick upp på hennes rum och då upptäckte jag hennes otroligt snygga "skal" till hennes iphone. Och hon sa att hon var less på det och att jag funde få det! *HAPPY*
 
 
Palladium Skor: 59(affären heter 59) 700:- 
 
 
DinSko 600:- 
 
 
Halsband: Kapphal 99:- Nagellack: Kicks Pensel: Claes Ohlsson 27:- 
 
iPhone "skal": BikBok (fast jag fick det ju av Linn)
Sorry för blixt bilderna men det var så mörkt ute så jag kunde ta med utan.
Best day ever!

Skoljoggen

Förra åretst skoljogg, sprang jag med Johanna vi tyckte att det var jätte jobbigt och typ stannade hela tiden. I år var det helt tvärt om jag sprang med Johanna, Emma, Oskar, Pontus och Mohammed. Vi sex sprang tsm till stämplingen och vi hade inte stannat en ända gång och vi sprang ändå ganska snabbt. Sen gick vi några meter. Sen fortsatte vi springa. Men det var ingen bakom oss och vi låg bland dem första. Och vi sprang hela tiden tillsammans så eftertag kom vi på att vi försöker att hela tiden springa tsm så att vi alla kommer i mål samtidigt. Och eftersom att vi var så många så vart man som peppad så det var inte heller jobbigt. Sen Kom Adam rusande och sprang förbi oss och då visste vi att vi hade två före oss från våran klass och sen vi sex. Då är vi 8 i mål och det var det som behövdes för att vinna. Och gissa om vi gjorde det? självklart det var ingen från B som hade kommit i mål när vi kom och bara två från A. 
Så vi vann en friluftsdag med klassen sen så lovade våra mentorer att om vi vann i år igen så skulle dem bjuda oss på något. Hehe typ tårta.
Nu sitter jag i soffan och käkar kexchoklad. Klockan 16.30 ska jag ner och möta mamma på stan vi ska kolla på ett par Palladium skor hon hade sett(dvs. dem vita skorna jag la ut igår). Tagga! Hoppas att dem finns i rätt storlek då kommer jag att vara glad resten av hösten!

Presenter

Tack så jätte mycket farmor för presenterna.
Jag fick tre presenter av min farmor som har varit i Vietnam. En tavla som jag kan spara tills jag har någonstans att hänga upp den haha. Sen fick jag lite godis och en jätte fin guld skål gjord av trä.

        
mmmmmmm godis bönorna var jätte goda.


Palladium skor ♥♥♥♥♥

Hejsan alla söta som fortfarande går in på min blogg även fast jag inte har skrivit något på jätte länge. Vi hade reflektion idag på skolan så vi slutade halv två, Sedan dess har jag kollar på lite kläder och skor. Har hittat ett par kängor som jag vart heeeeeelt kär i. Men dem är slut på nästan alla sidor. Det finns bara storlek 40 och 41. Men nu har jag hittat en sida men där kostar dem 50kr mer än på dem andra. Ska se om jag kan övertala mamma när hon kommer hem. 
 
♥♥♥♥♥
Hittade även ett par super gulliga shorts på fokiwa.se, men det känns inte riktigt som det är säsong för det nu.
 
Och även en shorta.....

 

Vilken morgon...

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg men kom iaf just hem från en dömning. F-01 kommuncup final. Moa ringde mig imorse klockan 10 och sa "skynda dig du har en kvart på dig att komma till T3 och döma Idas final." hehe jag flög upp ut sängen och gick ner sa till mamma hon sprang upp gjorde en macka, jag skulle hitta mina domarkläder, pipa och något att skriva på. Sen hittade jag inte pipan satt jag fick ta en dålig och det märktes under matchen att den var dålig. Var tvungen att blåsa minst två gånger för att den skulle höras. Men jag kom fram och det gick faktisk ganska bra fastän jag inte har dömt på flera månader. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Men det blir väl att se på Gossip Girl eller något. Ska iaf gå upp och duscha och byta kläder.
 
Hittade den här bilden igår när jag kollade på gamla bilder från Emmas gamla blogg.
Kanske 2 eller 3 år sedan.
 

Fredagskväll

Tonight has been quite boring. Eller ganska kul för jag har kollat på massa gamla bilder från Emmas gamla blogg. Sen har jag varit nyttig också för jag har suttit och käkat vindruvor. Endast.
Nu ska jag se klart på MTV VMA repriset. 
Tänkte också kanske gå och lägga mig tidigt för jag vet inte riktigt vad jag ska göra uppe.
 
Väldigt konstigt smile,
Det sög att Justin inte vann något pris i MTV VMA, jag hade ju röstat som en tok på han menmen.

06.40

Åh så drygt, hade ställt klockan på 06.40 för att jag skulle upp och se på Awkward med Johanna som alla andra fredagar. Alltså vi smsar eller skriver på facebook typ nu är jag klar så startar vi. Men nu hade inte avsnitt 11 kommit ut. Så nu sitter jag här i min säng as tidigt och är lite irriterad att jag inte fick sova en halvtimme till. 
 
Webcam bild från i tisdags

Det går inte att inte skratta

Haha, tänkte lägga ut den på facebook och skriva
"Like if you think she is beautiful♥
1 like = 1 prayer"

My Hair day

Hallosh skolan idag gick jätte snabbt och när Johanna sa att det är fredag imorgon visste jag inte riktigt vad som hade hänt. Veckan gick så himla snabbt! Men det är ju bara bra för imorgon börjar helgen. jiihooo

Som jag skrev igår så har jag gjort illa foten. I morse när jag vaknade hade jag super ont men nu när jag har gått lite i skolan så känns det knappt. Men jag hade ändå ett liten bandage på för att stödja foten och det var nog bra.
Mi today.

Jag älskar hår donuts, även fast min är gaanska stor och jag vill ha en minde, men jag bara älskar jag dem.
 

Onsdag, 5 Augusti, 2012

Läxläsning på G. Vi har 15 glosor på två dagar. Hehe jag ligger lite risigt till eftersom det är imorgon vi har förhöret. Men det går nog bra.
Åh vad jag bara bloggar just nu för att behålla statistiken... Hehe har inget annat att berätta förutom att jag gjorde illa foten på träningen. Fick en boll där och foten som vreds bakåt. Och nu har jag jätte ont 4 timmar senare. Hoppas det inte håller i sig. För jag vill inte skada mig nu! 
HALLO!
 

Hemkunskap

Vi hade vår andra hemkunskaps lektion idag. Och vi skulle göra mexikansk soppa. Kan inte säga att det är något jag tänkter laga igen men det var ändå ätbart för att Pontus i min grupp bara matade på med massa salt, peppar oregano och basilika. Haha och det blev faktiskt godare då. Men vi hade lite för mycket linser i. Nä slut med matprat. Har inget intressant att berätta mer än att det är fint väder ute. Jihoo! Så träningen idag blir nog liiite roligare än igår när regnet bara öste ner och det var svin kallt. Jag kanske ska gå ut och få en sista soltid innan den riktiga hösten kommer?
 
 
Jag sökte på soppa på google fråga ej varför men jag hittade en bild på hur vår soppa blev ungefär bara att våran var mer prickig av alla kryddor.
Dagens bild.

American pancakes

Vi slutade tidigt idag så jag for hem och tänkte plugga lite engelska eftersom att vi har 15 glosor på två dagar. Men det slutade med att jag gjorde Amerikanska pankakor. 
 
 
Riktigt gott med sirap och glass. 

4dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 msk socker
ett ägg
2 ½ dl mjölk
två msk smör


UFC

Tjabba tjen hallå! Middagen var fantastisk och jag trodde att jag skulle sprängas efter efterrätten. Det var lite för gott. Direkt efter middagen cyklade jag och mamma till UFC matchen. Där mötte jag Ingrid som jag sedan satt och såg matchen med. Det var en riktigt dålig match enligt mig. För dem förlorade med 1-3 mot Bromma pojkarna. 

Saknar gothia

Nu blir det sjukt många bilder från Gothia Cup                
Testa kolla på bilderna och lyssna på Ma Chérie. Gush what a feeling!
                                                                                   


Dem sista bilderna var från Arcemas födesledag vi överraskade henne med fransmän som sjöng på franska. Shit så mycket bilder det vart men jag kom ju på att jag inte hade laddat upp några bilder från Gothia

Älska måndagar!


Jag vet inte vad som har hänt förut hatade jag måndagar men nu älskar jag dem. Det skulle kunna vara för att vi har sovmorgon och har en allmänt chill dag. Det jobbigaste vi har är biologi men då ser vi ju bara på filmer satt det är lugnt.

Haha brukar ni sitta och uppdatera sidan alltså min blogg hela tiden eller för jag hade över 200 sidvisningar igår alltså inte unika besökare utan sidvisningar. haha eller gick jag in på min blogg 140 gånger igår? Inte för att du behöver svara men det var bara lite kul. Men det var också jättebra besökstatestik igår enligt mig alltså!

Ikväll blir det middag hos gammalfarmor. Ser fram emot det sjukt mycket för jag är jätte hungrig och det är alltid super gott när man äter där. Ja det har jag att säga mycket ointressant.
 
 
Outfit:
Linne: H&M
Jeans: Only
Jeansen är mörkblåa men det syns inte för bilden var jätte dålig sen tog jag den igår och då hade jag lagt till någon mörk effekt fråga mig inte varför.

Fotbolls söndag

Vaknade super tidigt i morse typ vid 8. Sen kunde jag inte somna om. Ja så det var bara för mig att kliva upp. Så det blev några avsnitt av Gossip Girl. Vid ett åkte jag till holmsund för match. Vi spelade jätte dåligt i första. Men i andra halvlek ryckte vi upp oss och gjorde tre mål. Så vi vann med 0-3! Ja sen så for bilen hem och mamma lämnade av mig på T3 Arena för jag och Ingrid skulle kolla på Moas första match med MSK 2. Hon var jätte duktig som vanligt och gjorde två mål i hennes första match.
 

Mobil bilder tagna från läktarn. Där med den fantastiska kvallan på bilderna.

Tips!

Jag har ett helt sjukt bra tips till alla er med tort hår. För er som har läst min blogg ett tag vet att jag var i Stockholm i början av sommaren och där köpte jag en liten flaska med hår olja. Förut hade jag jätte tort, frissigt och slitet hår. Men nu efter jag har andvänt oljan ett tag så är det jätte stor skillnad! Mitt hår är mycket mjukare.
Den är ganska dyr och ganska liten men för mig var det värt det.

Hata inte shopping.

Fick barnbidraget igår, och vad passade inte bättre än att göra av med lite pengar. Så först vid tolv ett tiden igår gick jag och Ingrid på Wayne's coffee. Sen gick vi omkring lite på stan och det slutade med att jag kom hem med ett par blå Dr.Denim jeans och ett linne och en tröja. Jag antar att dem flesta vet hur ett par vanliga blå Dr.Denim pleny jeans ser ut. Så jag tog inte kort på dem.





Lördagskväll eller söndagsmorgon

Haha såg just att bilden på mig i senaste inlägget var riktigt tragisk ful. Men men så kan det vara.
Det kommer troligen vara lite såhär kvälls bloggning på helgerna. För när det är skola händer ingenting så då har jag inget att blogga om plus att jag inte hinner det. Men nu så här på en lördagskväll när jag inte har ett skit för mig mer än att se på danspalatset playa del sol på tv så kan jag lika gärna skriva lite grann.
Jag och mamma såg just klart på Friends With Kids den var ganska bra faktiskt. Eller i början var den ganska tråkig men det blev bra. Så jag har suttit och proppat i mig godis och nu ska jag nog gå och käka lite glass för jag vart sugen på det. Tror inte heller mamma kommer säga nej till det!
 
Den var faktiskt väldigt god!
 

Movie night

Nu blir det film kväll med mammsen!
Vi ska se på Friends With Kids

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus