Chokladbollar


barabampampam I'm lovin' it

Omg. vart as sugen på chokladbollar. Gud så gott det hade varit.
Idag har jag haft jag Revenge marathon, galet grym serie. Jag tipsar ALLA att se den.
Men innan jag ser ett till avsnitt så ska jag göra chokladbollar! mummmmmmmaa!
 

downtown

Nu ska jag Moa och Ingrid cykla ner på stan och se om vi hittar något bra ställe att ta en fika på. Jag behöver verkligen komma ut med tankte på hur mycket jag gjorde igår.
Men snart kommer Ingrid så jag måste gå och gör mig i ordning.
Kolla min instagram @saveman_ då kanske jag lägger ut någon bild på oss när vi är på stan, vemvet. Hejdåå!
 
Bara för att jag är så sjuktcool!

Trött söndag

Jag orkar egentligen inte blogga just nu. För jag är mega trött och vill bara sova. Men jag har inte varit inne på min farmville på hela dan så jag måste göra det nu.
Och sorry för att det inte kommer bli så mycket bloggning i veckan men jag kommer troligen skriva något sammanfattande inlägg på söndag eller något om vad jag har gjort på mitt höstlov.
Så förvänta er inte två inlägg per dag för att det är höstlov.
Okej men nu när jag liks skriver så kan jag berätta lite om min dag.
Jag har sett på Gossip girl.(PUNK)
Helt ärligt ingenting mer eller jo juste, jag var ute och gick med grannens hund så jag har i alla fall varit ute.
Nu ska jag spela lite farmville (tills mitt huvud sprängs av huvudvärk, alltså inte länge alls). Sen vet jag inte vad som händer ikväll. 
 
Det här är grannens hund. Kanske världens galnaste men även världens sötaste.

Höstlov och Fredag

Gjorde milkshake när jag kom hem från skolan för att fira höstlovet. Haha nej jag bara kände för det. Och det var ju gott. Sen när mamma kom hem från jobbet hade hon med sig en färdig skuren pumpa. Haha den var ju faktiskt väldigt fin. Hon hade fått den på jobbet.
Fredagskvällen fortsätter med x factor. Har sett varenda avsnitt sen det började och typ varje klipp från tv4.se något nöörd ja jag vet, men Isak och Oscar är ju fantastiska.
 
mohahahaha...

Äntligen höstlov!

Åh vad jag har längtat efter det här. Senaste veckan har varit skit jobbig! Jag har varit super stressad, över vad vet jag inte. Men när vi har haft prov så har jag blivit jättenervös. Och av allt detta har jag typ drömt 4 mardrömmar den här veckan också troligen pga av all stress. Men nu kan jag slappna av njuta av att inte ha skola i en vecka! 
 
 
Höööööööst♥

Roligt

Min farmville har nästan slutat fungera!!! hemska tider. Menmen nu ska jag gå i sängs först äta något.
Jag gör bara det här inlägget pga att jag just gjorde min första gif! Hoho. Cooling.
 

Första videoinlägget

Rubriken säger allt. Bäst att du kollar nu. Så som jag har ansträngt mig till att göra en video.
Och nej jag kan inte filma med min Systemkamera. För jag har haft den ganska länge och då fanns inte den funktionen. Så jag filmar med min iPhone som ni ser på kvallan. 
 

OH MY GUD

Herregud! Farmville 2 förstör mitt liv!
Har suttit vid datorn EXAKT hela dagen. Och det händer ju ingenting heller men ändå så sitter jag här och bara stirrar som om något kommer hända fast det står att det är 3 timmar kvar.
Jag borde egentligen slita mig från datorn för jag börjar få ont i huvudet och bli galet trött. Men jag kan inte. Plus att jag kom på nu att jag måste göra en arbetsbeskrivning från bilden.
 
Och för er som läste det som står där uppe så har jag inte gjort något annat än suttit vid datorn idag alltså har jag inte heller tagit kort på det jag köpte igår sorry...
 
Men jag kan göra såhär.
 
Sådär såg mössan och vantarna ut i samma färg som kepsen. Sen den stickade tröjan var i typ samma färg med lite glitter i. 
Jag köpte inte kepsen den hittade jag bara en bild på för den var i samma färg...;)

Lördag 20 October

Halloj.
Somsagt så har jag varit på stan idag. Jag köpte två par vantar som jag då behövde. Ett par slalomvantar och ett ett par stickade. Sen köpte jag även en mössa i samma färg som de stickade vantarna. Och som vanligt så blev det ju lite mer också. En vit shorta och en stickad oversize tröja från Rut.m.fl. Där mötte jag även Moa som frågade om jag ville vara med henne och Ingrid ikväll. Och ja det är klart jag ville. Men när jag och mamma gick ut ur affären träffade vi ingen mindre än Ingrid och hennes mamma och pappa. Dem skulle gå och fika och då följde vi med.
Nu sitter jag och Moa i min soffa och väntar på Ingrid.
Bilder på det jag köpte blir nog imorgon.

Snabbt

Skriver bara snabbt att jag far ned på stan med mamma nu. Ska se om jag hittar några vantar och någon mössa. Och kanske en halsduk. Får se vad jag kommer hem med.
Seeya!


Freeeeeeedag

Sitter och lyssnar på sommarlåtar från i sommar. Och då tänkte jag liksom "det kommer inte finnas en ända låt som man förknippar till den här sommaren och får värsta feelingen av" Jag trodde inte att det fanns någon ny Give Me Everything.... haha men herregud vad fel jag hade. Det är ju hur många låtar som helst jag bara ryser av för jag tänker på Gothia och hela sommaren.
Nu är jag så galet trött men först ska jag bara berätt vad jag har gjort ikväll. Efter maten for jag till Emma med Johanna. Där såg vi på xfactor.
Kortfattat och bra. Men nu ska jag hoppas att min farm på facebook sköter sig under natten och jag ska hoppa i säng.
Godnatt.

Märks det att jag är trött eller? -h-a-h-a-
Något tips på vad jag kan göra imorgon?

Torsdag suger

Har varit hemma idag också. Mår såååå mycket bättre än igår, men jag behövde en vilodag. Jag åker nog till skolan imorgon för jag känner att jag mår bra nu. Idag har jag gjort INGENTING. Jag har inte ens sett någon serie, endast ätit, suttit i soffan och gjort några mattetal. No more.
Nu ska jag ta mig lite sömn och lägga mig i en ny bäddad säng.
Godnatt!
 
Mina två instagram bilder från igår och idag! FÖLJ MIG @saveman_

in my ♥

Just nu och troligen resten av mitt liv skulle jag vilja ha en riktigt Walk in closet. Jag har en liten. Men jag vill ha en riktigt stor med massor av hyllor att lägga skor väskor och kläder i. Vita väggar och glas dörrar och i mitten ska det vara en bänk med massa dyra smycken och en lyxig fotölj eller något att sita i när man tar på sig skorna.
Haha men om jag ska göra det här till en lite mer typica svenne garderob, vill jag fortfarande ha en finare garderob med hyllor som är fyllda med massor av stickade tröjor. Haha för mitt "vill ha" just nu är stickade tröjor.
Älskar det!
 
Stickade tröjor med nitar in my 

Blogg tips?

Nu när jag är sjuk har jag verkligen ingenting att göra.
Så jag tänkte fråga vad vill DU läsa mer utav på min blogg?
Tex, att jag gör ett videoinlägg då och då. Eller ja vad vill du läsa mer om?

Bloggtips till mig KOMMENTERA!

Min sjuka morgon

sick... åhhhhhhhhhhhhh! Då var man sjuk, känns ju inte direkt toppen. Jag har nog inte feber, eller jag har inte kollat men det känns inte som det. Men jag har ont i magen och huvudet, är yr och mår dåligt. Och jag är jätte trött. Men det kan ju bero på att jag just vaknade efter min lilla sovstund. Nu ska jag nog gå ner och lägga mig i vår nya soffa med täcket och se på revenge!
 
Tre bilder från förra julen. Det var en fin jul, men inte riktigt så mycket snö...

Cooling

Haha ganska coolt!
Igår svarade Oscar Zia från x factor på min kommentar på Instagram. Hoho.
Och idag svarade Isak och Manda från x factor på några frågor på bumbuser.
Haha så stolt!
 
Och han bodde i england för att hans pappa bodde/jobbade där, om ni undrade vad han svarade! 
 
 
 

Holmön med världens bästa fotbollslag

Hemskaste tanke idag: Att det är skola imorgon.
Den här helgen har inte varit en vanlig helg. Känns som att det är lördag idag och att det är söndag imorgon. Men nej, då är det skola.
Helgen på Holmön var super rolig, eftersom att lagen är bäst och vi har alltid så himla roligt tillsammans. Men eftersom vi är vi så skrämde vi upp varann ganska mycket. Och ja det värsta var när vi skulle gå till en öde kyrkogård mitt ute i ingenstans och det var äckligt mörkt ute. Det var inte kul, för det var en as gammal grav där 1åriga tvillingar hade dött. Det var INTE kul. Sen var vi ute och gick bara det var ganska läskigt. Men det var ändå sjukt kul.

Nu när jag är hemma är jag jätte trött. Önska att jag kunde sova men jag försökte och det gick inte så bra eftersom att jag har saknat Internet för mycket på en dag. Haha men jag ska nog se någon serie nu.

  
Vi satt 12 stycken i en vanlig bil, jag Moa och Ingrid satt i skuffen med alla väskor.
 
Har massor av filmer också men det skulle ta fruktansvärt lång tid att ladda upp!

My Torsdag

Herregud, det är ingen förutom dem på skolan som vet hur mitt hår blev. Tänkte bara säga att det inte är speciell stor skillnad så ni kan sluta var jätte excited :D :D :D haha. Nä men jag vet att jag har sagt att det kommer bild på det idag. Men jag har inte hunnit jag har varit med Emma och Johanna sen har jag sett på Snooki and Jwoww fett grym realityserie. Och även pluggat lite. Så jag hann helt enkelt inte. KANSKE kommer det bild imorgon isf, annars blir det på söndag eller måndag. Haha.

Håret kanske inte syns så mycket på den här bilden menmen...
 
Sen vart det American pancakes till middag. Med Kanadensisk sirap, köpt och gjord i Kanada.

Ny frippa på G

Shit jag är as nervös. Ska cykla ner på stan nu och klippa och färga håret. Helt ny frisör salong jag aldrig har hört något om eller vet vart den ligger. Så tänk om det blir jätte dåligt. Att hon klipper super kort eller jätte fult och färgar håret typ gult... Haha, ni får se resultat sen. Önska mig lycka till, eller frisören.

Tisdag 9 Oktober 2012

Galet många tankar just nu. På vad? Helt ärligt ingen aning, men jag lyssnade på någon låt och läste en text någon hade lagt ut och ja, det var lite creepy men jag fick alldeles för mycket saker på hjärnan.
 
Ska på träning om ca 40 min. Tills dess vet jag inte vad jag ska göra, kanske plugga lite fysik.
Och sen är det sista ute träningen idag. Inte kul, kommer sakna fotbollen enormt!
Man kommer inte träffa jättemånga på jättelänge, tills inne säsongen börjar. Sen har jag inte berättat men i helgen ska laget till Holmön som en liten säsongs avslutning för att vi var så grymma och vann serien gaanska stort. Det kommer bli gaaaalet roligt. Nej nu ska jag byta om så att jag är sen kan cykla till träningen.
 
Hare så bra! tagga ikväll, Svenska Hollywood fruar! ME LOVE! 
 
 
Hittade just denna otroligt fina bild! 


THE COMPUTER CRUSH CURSE

Konfaträffen var inte riktigt som jag hade tänkt mig och jag kände typ ingen haha... Men det var samtidigt roligt och se vilka sina blivande vänner är. Resten av dagen har spenderats framför min dator. Det är nämligen så att jag har något viktigt att berätta.
 
 
Så fortsätt läs så får du veta något fantastiskt och hemskt på samma gång.
 
...Jag tror att min dator har förbannat mig...
Eftersom att jag är kär i min dator så tror jag att den har förbannat mig så att jag bara blir kär i personer genom datorn.
För det är såhär, hade jag varit kär i Justin om jag inte hade en dator? Svar: Troligen inte. 
Och nu the big news jag tror att jag är kär... i en till person än Justin. Nämnligen Isak Danielson! Haha... dock har jag gillat honom sen första x factor programet. Men med datorn kan man kolla på så många fler klipp. Och genom tv4play har jag blivit kär i Isak. 
 
Men det bästa med det här är att jag KANSKE ska åka och se på x factor i december (bara Isak inte åker ut) och att jag jag ska se Justin i April satt The Computer Crush Curse kanske var bra iaf.
  
Isak%20Danielson%20talar%20ut
Så gullig, när han lägger in ord på Engelska då och då. Haha. 
 

Konfaträff

Man känner på sig när man vaknar om det är dåligt väder ute. Idag är en sån dag. Hatar regn! 
Ligger i min säng och bloggar från mobilen. Ska om en timme iväg på min första konfaträff och gudstjänst. Det ska bli kul och träffa alla, jag tror att jag känner dem flesta men vi får se. Samtidigt som det kommer bli grymt tråkigt på gudstjänsten.
Nej nu måste jag kliva upp. Skriver kanske något sen. Jag har bestämt att det ska bli en plugg dag idag.

seriös bild från igår


My fantastic Lördag

Lördag, ja, lördag. Ska man inte vara med någon eller hitta på något roligt på en lördag? Haha inte om man heter Julia Saveman. Vaknade vid 12 tiden sen dess har jag ätit frukost och sett på serier... Haha. Kände också att jag hade ovanligt mycket smink på mig idag. Mamma undrade om jag skulle på fest.. jag hade bara tänkt att spendera min dag framför datorn.
 

TGIF

Rubriken säger allt just nu, så skönt med helg! kunna vara uppe på kvällen sova ut på morgonen. Slippa plugg och stressa över prov och betyg. Idag var det drygaste dagen på länge vi hade matteprov, sen fick vi en oförberedd svenska prov diagnos. Det gick sämst. Sen hade vi idrott och vår idrottslärare pratade typ en timme om något jag inte ens kom ihåg. Men sen körde vi en lek som är väldigt rolig.
Nu ikväll har Emma och Johanna varit här, först såg vi på Xfactor och bakade chokladbollar. Sen körde vi en galen kväll, vi bytte om till shorts för det vart så galet varmt när vi dansade sen körde vi på hög musik och galen dans. Haha typ hemmafest med saft och cola:D det bästa.
 

 
Johanna och vår älskling Isak Danielson i xfactor! 
 

Det ser värre ut än var det var och det finns värre bilder än dem här...


One Directon - Up All Night - Live

Tjenare alla läsare, idag har inte hänt en del eller nej. Vi hade matteprov, det gick bra tror jag. Vi fick reda på att vi har två prov innnom kort i engelska och fysik. Sen har jag dans på elevensval och jag är ju sämst så det gick sämst och jag var inte med förra veckan så jag låg efter alla och sög... det var inte kul. Jag undrar varför jag valde dans alltså det är ju kul och så men jag skämmer ju bara ut mig. Menmen sen var det dags att ta sista gardasil sprutan mot Livmoder halscancer. Det gick bättre än jag hade trott, det gjorde inte så ont och jag grät bara lite grann när jag gick in i rummet inte när hon tog själva sprutan. Sen har vi ingen träning idag och det var ganska skönt.
Just nu sitter jag och ser på One Direction - Up All Night på MTV. Det är lite små mysigt. Helt mörk ute sitter jag är med datorn i knät (har på mig en stickad tröja) och lyssnar på One Direction det var jätte mysigt det vart lite vinter känsla. Vet inte varför One Directon ger mig vinter feelings men ändå. 
Fast jag hoppas att Justin kommer vara bättre än dem. Fast det tror jag för han är lite mer för show!;)
Och idag är det kanelbullensdag så självklart äter jag en kanelbulle också!
 
Mummms..

Tisdag 2 Oktober 2012

Sjukt lugn dag idag, först hade vi bild inte speciellt ansträngande sen såg vi på film hela nästa timme, sen hade vi engelska och då gjorde vi inte speciellt mycket. Lunch och kondition på idrotten. Det var min dag, nu är jag hemma unnar mig lite med glass eftersom att konditionen var lite jobbig för jag hade mjälthugg... Nu ska jag bestämma vad för serie jag ska se på. Sen är det träning vid sex.
Hur har din dag varit?
 

Shopping

Var på stan idag med Johanna, tänkte att jag skulle hitta en stor röd halsduk, men det gjorde jag inte istället vart det en stickad blå töja från hm och ett par pyjamas byxor från hm. När jag kom hem for jag med pappa och hämtade mamma på dragon skolan. Sen for vi direkt till flygplatsen för pappa åker tillbaka till Afghanistan idag. Lite trist att han åker igen, men han kommer hem igen om typ 4 veckor om ens det.
Så jag och mamma åkte från flygplatsen och tänkte jaha vad ska vi göra nu då? så vi for till strömpilen och där lyckades jag köpa mig en halsduk dock inte en röd men än mörkblå, och ett par vanliga svarta strumpbyxor. Haha. Sen såg jag en jätte fin rosa blus, men jag visste inte riktigt vad jag skulle ha den till och det kändes inte riktigt som säsong för den nu. Så får hoppas att det finns kvar någon liknade till våren/sommaren.
 
 
Det här var tröjan jag tänkte köpa men jag gjorde det inte. Fast jag vart typ helt kär i den! 
 
Mörkblå stickad tröja H&M 199;-
 
Pyjamas byxor H&M 149;-
 
Mörkblå halsduk H&M 79;-
 

Dream..

Jag vill inte vakna jag vill inte kliva upp. Jag vill fortsätta sova och drömma vidare.
Ni kan inte fatta vilken fantastisk dröm jag drömde inatt. Den var den verkligaste drömmen jag någonsin har drömt. Även fast den var lite konstig...
Det var mitt i vintern, Jag mamma och pappa var på väg hem från stugan. Sen så ser vi att det står jätte mycket folk vid en OKQ8 mack. Så vi svänger in och där ser vi att den ryska presidenten står och pratar engelska med värsta brytningen. För det var tydligen något speciellt med den macken som dom skulle inviga. Men allt folk stod ca 50 meter ifrån, så jag mamma och pappa gick och satt oss i en snöhög längst fram. Sen började presidenten prata om "pop musik" och vi hörde att han sa något om Justin Bieber, One Directon och Rihanna. Man hörde inte vad han sa för han hade en sån brytning. Men helt plötsligt kom Justin ut från en svart snygg bil. Jag hann inte riktigt uppfatta det så jag bara stod och stirra sen kom han fram till mig eftersom att vi stod 50meter framför alla andra. Så vi tog massor av kort och han var jätterolig och vi gjorde jättemånga poser och allt. Det var så himla sjukt men då hade jag uppfattat det var han så jag stor bölade men han bara torkade mina tårar och kramade om mig. Han stod vid just mig i kanske 10min och det var helt fantastiskt, mamma och pappa pratade med han och åh vad jag ville stanna i stunden men när allt var som bäst så vaknade jag.... Åh jag önska att det var som alla skräckfilmer att när man somnar så kommer man till samma hemska dröm, fast jag kommer till min fantastiska dröm med Justin!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus